Начало Хороскоп Годината на жълтото куче е чудесно време за драстична промяна в начина...

Годината на жълтото куче е чудесно време за драстична промяна в начина на живот

5009

Китайската Нова година, която официално започва на 16 февруари, това е Годината на кучето. Всяка година освен животно, си има и елемент. За 2018г. това е Земя. Елементът на Земята представя центъра, началото и крайността на всеки цикъл. Земята, символ на дълбините и бездънните вселени, обединява и обединява четирите други елемента на китайската космология (дърво, огън, метал и вода). Влиянието на Земния елемент се изразява както в засилена сила на аналитичната интроспекция на Вселената, така и в любопитството и изучаването на нашето човешко състояние чрез спокойното противопоставяне на нашите собствени страхове и тревоги.

Земята пък от своя страна е свързана с жълтия цвят. Ето защо и 2018 година ще бъде ГОДИНАТА НА ЖЪЛТОТО ЗЕМНО КУЧЕ. При това жълтият цвят се асоциира с енергията на слънцето, той ни зарежда с позитивност, бодрост и добро настроение – да се спори с Жълтото Куче е безполезно, то ще подреди за всички приказен и радостен живот.

Хората, които са родени през следните години, се водят „куче” според китайския календар: 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018. За тези хора, през 2018г. ще има някои щастливи елементи:

Късметлийски числа:: 3, 4, 9 и номерата, които ги съдържат (например 34 и 49)

Щастливи дни: 7-ми и 28-и ден от всеки китайски лунен месец

Цветове на късмета: червено, зелено и лилаво

Цветя: роза,  орхидеи

Щастливи месеци: 6-ти, 10-и и 12-ти китайски лунни месеца

Определящата дума за знака куче е ДЕЙСТВИЕ.

Ето защо годината на кучето 2018 е чудесно време за драстична промяна в начина на живот. Това може да бъде спиране на пушенето, смяна на местожителството или пък на работата. Някои ще преживеят кратки периоди, в които ще се чувстват самотно и меланхолично, но накрая промяната ще се окаже, че била за добро.

Това, което е започнато през 2017 година, като проекти и начинания – годината на петела, ще донесе щастие и удовлетворение през 2018 за всички, които могат да оценят труда и потта, която е хвърлена за тяхното реализиране.

Кучето е познато със своята лоялност и щедрост

Парите и успехът ще отидат при този, който избере да бъде честен в своите дела. От своя страна пък компаниите, които осигуряват благосъстоянието и здравето на своите потребители, и тези, занимаващи се в областта на рециклирането и възобновяемите енергийни източници, ще бъдат възнаградени с повишаване на приходите. Към всяка дейност през новата 2018 година е важно да се подхожда творчески. Дори да работим най-обикновена работа, можем да постигнем небивали резултати, ако проявим фантазия.

Капризите и разхищенията на изтичащата година на петела ще бъдат бързо забравени, защото годината на кучето не е време за излишни разходи. През 2018 г. успехът в любовта, както и в работата, ще зависи изцяло от качеството на комуникацията между хората. И ще ни научи, че да бъдем по-малко егоисти и по-щедри към другите, е нещо, в което инвестираме и то ще ни се отплати един ден.

Значение на семейството в годината на кучето

През 2018г. значението и важността на семейството са от решаващо значение за осъществяването на стремежите на всички 12 китайски зодиакални знаци. Ако се окажете необвързан по време на този годишен цикъл, не би трябвало да имате проблеми с намирането на партньор преди следващата китайска Нова година през 2019 година.

предишна статияДоказаха връзката между силно преработените храни и риска от рак
следваща статияЯпонска суперкола счупи рекорда за ускорение