Начало Хороскоп Огромна промяна за една от зодиите днес. Друга трябва да спре да...

Огромна промяна за една от зодиите днес. Друга трябва да спре да се съмнява в себе си

1907
зодиите

Овен
За Вас този ден няма да бъде толкова лош. Ще се появят нови задачи, решаването на които не само ще Ви увлече, но и ще Ви позволи да откриете у себе си неочаквани таланти. Може да намерите нови увлечения, или да откриете допълнителен източник на доходи. Кръгът Ви на общуване ще се разшири, но хората, стремящи се да бъдат редом с Вас, не са така добри и безкористни, както Ви се струва. Необходима е яснота, за да избегнете ненужните контакти. На някого ще се сторите недружелюбни, но това не е голяма беда. Вечерта самочувствието Ви може да се понижи и не е изключена безсъница.

Телец
През този ден на Вашия любим човек ще се прииска с нещо силно да Ви зарадва, но задачта ще се окаже съвсем не толкова лесна, защото в това отношение Вие сте личност доста поразглезена. Добре ще бъде, ако се опитате искрено да се зарадвате на направеното : все пак за Вас са се старали…

Близнаци
Денят е благоприятен за съвместно правене на дългосрочни планове: много дългосрочни и много съвместни. Грубо казано, това значи, къде ще бъдете след пет-десет години, с какво ще се занимавате, какви цели и задачи ще имате и по какъв начин ще се развиват Вашите отношения. Дори да не стигнете в момента до нищо рационално, поне ще си помечтаете.

Рак
Много е важно днес да запазите спокойствие. Без него този доста неуспешен ден ще стане и изключително сложен. Не взимайте критиката близо до сърцето си и не обръщайте внимание на обидните шеги. Пропускайте покрай ушите си съветите, които не Ви харесват и помнете, че най-хубавото, което може да направите за себе си е, да си осигурите поне някакъв душевен комфорт. Избягвайте новите запознанства през този ден, и не започвайте каквито и да било сериозни отношения, а се ограничете с контакти с хора, които познавате отдаван, и то много добре. Разсъдливот и хладнокръвие днес ще са Ви крайно полезни. Ако успеете да се справите със своите пориви, още през втората половина на деня ще забележите, че нещата вървят към подобрение.

Лъв
Защо мислите, че трябва да почакате, докато някой друг подмести нещата от мъртва точка? Започвайте да действате сами, и разширявайте кръга на своето общуване. Влизайте в Интернет, звънете по телефона и правете всичко, от което би излязло нещо ново. Ако човекът на другата страна на телефонния проводник с нещо Ви притеснява, може да преминете на общуване посредством електронната поща. Може би ще стимулирате своята креативност и ще измислите нов начин за привличане вниманието на събеседника си. Събудете чувствата му за гордост и самодоволство.

Дева
Не се стеснявайте да подхождате творчески към възложените Ви задачи, както и да проявявате дадените Ви от природата таланти и способности. Постарайте се да използвате максимално всички възможности, които сега Ви дава небето. Ако сухия, делови и официален стил на общуване не води до желания резултат, потърсете друг начин. Това е добро време за любовни контакти. Ако децата Ви показват непослушание, като начало потърсете конкретната причина за техния инат. Напълно вероятно е, те да имат собствени планове, които съвсем да не съвпадат с Вашите.

Везни
Разбирате, че е дошло време за промени, и чувствате, че първото нещо , от което трябва да се откажете – това са старите връзки. Да, нещата стоят точно така! Хората, с които общуването до скоро е било интересно и полезно, сега Ви пречат да се движите напред, да се развивате и да растете. Действайте обмислено( макар че това не е много характерно за Вас). По-добре е да се разделите като приятели, отколкото като врагове. От друга страна, съвсем не значи, че трябва да късате абсолютно всички връзки. Например ако днес се скарате с човека, когото обичате , и с когото виждате своето бъдеще, не се водете от излишна гордост, а направете първата крачка за оправяне на отношенията. Не чакайте благоприятно стечение на обстоятелствата, защото това може и да не стане твърде скоро.

Скорпион
Сърцето и тялото Ви са в 21 век, но някои Ваши емоции са изостанали в миналото. Доставете си кърпа за почистване и колкото се може по-скоро махнете паяжината от своите мисли! Тези спомени или прекомерното Ви увлечение по тях Ви пречат да се отпуснете и да усетите необходимата увереност. Защо така се държите за идеи, гледни точки или философия, които вече са загубили актуалност? Оставете ги. Ориентирайте се към напредничаво мислене.

Стрелец
Крайно време е да се избавите от всички тези: „какво ще стане ако…”, на които сте дали възможност да Ви спират от онова, което бихте искали да направите. Навярно ще се окажете достатъчно умни, за да поемате само премерен риск. Затова ако решите, че е време за бънджи-дъмпинг, за скачане с парашут, или ако решите да кажете на своя любим човек, който е далече от Вас, че много Ви липсва, и ако считате това за правилно, постъпете точно така. Не е възможно да спечелите, ако не играете.

Козирог
Неочаквано известие ще Ви накара да се откажете от своите планове. Старайте се да проявявате мъдрост и издръжливост, като се доверявате на интуицията си, и не се страхувайте, да отстоявате своите интереси. Вашият бизнес-нюх ще бъде оценен по достойнство. Очаквайте предложение да се заемете с нова работа или с неочакван проект. Днес ще успеете да решите важни семейни въпроси, както и да създадете благоприятни условия за по-нататъшно развитие на отношенията, играещи важна роля в живота Ви. Погрижете се, в дома Ви да е приятно и уютно. Дреболиите, нарушаващи битовата Ви хармония, могат силно да Ви дразнат.

Водолей
На всички наоколо дълго сте разказвали, че се каните да промените много неща в живота си – не е учудващо, че те започват да се интересуват, защо до момента нищо не се случва. Преди да започнат сплетните, използвайте своите възможности и си изяснете, колко пари ще са Ви нужни, за да реализирате своите планове. Разбира се, ще се наложи нещо да рискувате, както става обикновено, но все пак се концентрирайте и започвайте да действате. Колкото повече са рисковете, толкова повече са наградите. Семейните задължения може да Ви се сторят излишни, но ако се заемет с тях, ще откриете за себе си много нови и интересни неща.

Риби
Известни сте със своята потайност. Ако става дума за пазене на някаква тайна, Вие се справяте с това по-добре от останалите. Така че ако научите нещо любопитно, съвсем няма да Ви е трудно да не го споделите, дори и през целия ден да ходите със загадъчна усмивка на лицето. Само че трябва още да се старете за това. Какъв смисъл има от една тайна, ако всички научат за нея?

предишна статияСлънчево време почти без валежи днес
следваща статияДжим Кери ще играе злодей в адаптация по популярна видеоигра