Начало Култура Джим Кери ще играе злодей в адаптация по популярна видеоигра

Джим Кери ще играе злодей в адаптация по популярна видеоигра

1870
Джим Кери ще играе злодея в поредната адаптация по популярна видеоигра. Филмът „Sonic the Hedgehog“ ще е комбинация м

Джим Кери ще играе злодея в поредната адаптация по популярна видеоигра. Филмът „Sonic the Hedgehog“ ще е комбинация между игрално и анимационно кино с много визуални ефекти, а режисьор ще е номинираният за „Оскар“ за късометражната анимация „Gopher Broke“ Джеф Фоулър.

Главните роли в бъдещия хит са поверени на Джеймс Марсдън и Тика Самптър („Ченге за един ден“). Кери ще играе Роботник, побъркан учен и основен противник на Соник, пише Cinefish. Той осъществи своя пробив в Холивуд с хита „Маската“, смесващ неговото комедийно изпълнение с уникални за времето си визуални ефекти.

Едноименната видеоигра на Sega се радва на огромен интерес. От нея са продадени 80 милиона броя, а още 350 милиона потребители са я купили или свалили дигитално. Главен герой в играта е синият таралеж Соник, чието спокойствие постоянно е нарушавано от доктор Егман, луд учен, който иска да покори света, или споменатия доктор Роботник, който превръща животните в роботи.

Нийл Х. Мориц („Бързи и яростни“) ще продуцира новия филм заедно с продуцента на „Дедпул“ Тим Милър. Премиерата му е обявена за 15 ноември 2019 г.

предишна статияОгромна промяна за една от зодиите днес. Друга трябва да спре да се съмнява в себе си
следваща статияКак да си поставим слънчевите очила ?