Начало Технологии 10-те безплатни приложения, останали най-дълго на върха в App Store

10-те безплатни приложения, останали най-дълго на върха в App Store

2141
Тази седмица App Store на Apple ще навърши 10 години. По тази причина решихме да ви запознаем с 10-те приложения, които най-дъ
Тази седмица App Store на Apple ще навърши 10 години. По тази причина решихме да ви запознаем с 10-те приложения, които най-дълго време са се задържали на върха по сваляния във виртуалния магазин, пише Kaldata.

Правим важното уточнение, че в класацията попадат само безплатни апликации. За класацията се постара фирмата Sensor Tower. Тя включва най-теглените безплатни приложения в Съединените щати от 2010 г. насам.

  1. Pokemon Go – 29 седмици

Приложението, завладяло дори България, вероятно още е част от доста мобилни устройства. В САЩ Pokemon Go прекара цели 29 седмици като най-сваляна безплатна апликация.

  1. Temple Run – 30 седмици

Любовта към лабиринтите и приключенията винаги е била част от геймърите. Може би и по тази причина Temple Run прекара 30 седмици като №1 в App Store.

  1. Slither.io – 34 седмици

Вероятно не малка част от вас помнят популярната игра със змията на старите компютри. Дали от носталгия, или по друга причина, но Slither.io се радваше на върхова позиция цели 34 седмици.

  1. Minion Rush – 36 седмици

Миньоните не пропуснаха да пленят детското съзнание във всяка част от света. Апликацията Minion Rush пък се задържа на 1-во място във виртуалния магазин на Apple 36 седмици.

  1. Snapchat – 37 седмици

Вероятно популярността на тази социална мрежа може и да понамаля, но независимо от това Snapchat си остава доста известен. Всъщност като лидер в App Store приложението прекарва 37 седмици.

  1. Draw Something – 38 седмици

Ако харесвате изкуството, то сигурно поне веднъж сте се докоснали до Draw Something. Приложението беше най-сваляно сред безплатните в САЩ цели 38 седмици.

  1. Trivia Crack – 66 седмици

Дали за да тествате самите себе си, дали за да натриете носа на приятел… Любопитното приложение Trivia Crack се оказа на милиони мобилни устройства. Неслучайно се радваше на лидерско място в App Store и 66 седмици.

  1. YouTube – 107 седмици

Едва ли когато някой ви попита за сайт за видео, ще се сетите на първо място за друг, освен YouTube. Дали в App Store, или другаде, това е приложение, което неминуемо ще се радва на интерес. На върха в магазина на Apple то прекара 107 седмици.

  1. Bitmoji – 109 седмици

Може би неочаквано, но в тази класация Bitmoji грабва сребърните медали. Апликацията се оказва най-теглена цели 109 седмици.

  1. Facebook Messenger – 217 седмици

На практика това са си цели 4 години. Толкова дълго време Messenger на Facebook се радва на лидерското място в App Store.

предишна статияДжони Деп пак се забърка в каша. Обвиниха го в побой
следваща статияСръбски политик нарече Джокович „идиот“ заради подкрепата му за Хърватия