Начало Любопитно 10 неща от гардероба, които никога няма да излязат от мода (СНИМКИ)

10 неща от гардероба, които никога няма да излязат от мода (СНИМКИ)

1556
очила

Понякога, за да изглежда перфектно, една жена се нуждае само от две неща: рокля и обувки на висок ток. Но за всекидневния ни живот това не е достатъчно.

За да сме стилни всеки ден, се налага да бъдем в крак сме с всички тенденции, пише Блиц. В стремежа си да сме модерни, харчим много пари и ценно време. Дори гардеробът ни да се пръска по шевовете, винаги няма какво да облечем, защото модата се променя със скоростта на светлината. И нещата, които вчера са били хит, днес вече са история.

Въпреки това съществуват дрехи, които са неподвластни на времето. Предлагаме ви 10 „вечни“ тенденции, които никога няма да загубят своята актуалност!

Малката черна рокля

Малка черна рокля може да си позволи да носи абсолютно всяка жена. Може би тайната се крие в начина на ушиване. Класическата малка черна рокля се отличава с права кройка, тесен подгъв, покриващ коленете, кръглото деколте, дълги стеснени ръкави и пълно отсъствие на допълнителни елементи.

Черният цвят е идеал. А такава рокля е символ на елегантност и добър вкус. Освен това, класическата черна рокля е универсална вещ и е подходяща за почти всяко събитие.

платье черное

Просто трябва много внимателно да подберете правилните аксесоари. Комбинирайте black dress с цветни сака, дълги жилетки и аксесоари. Ще видите как всеки път тя ще изглежда по различен начин и никой няма да разбере, че носите един и същ модел.

Едноцветна тениска

Тениската е една от най-удобните и непретенциозни дрехи. С нея ще се чувствате винаги комфортно и никога няма да изглеждате скучно. Да имате в гардероба си тениска в бял, черен или някакъв друг цвят винаги е много добро попадение.

футболка

Запомнете едно важно правило – на тениската не трябва да има рисунки, надписи или лого на марката. Такива тениски ще ви послужат много дълго.

Едноцветните трикотажни блузки винаги изглежда свежо, добре и се съчетават с много дрехи и аксесоари, които, на свой ред, търпят различни изменения. Така че… Смело си купете по няколко чифта едноцветни тениски и си ги носете с удоволствие.

Светлосини дънки

Смело можем да твърдим, че няма жена, която да няма в гардероба си поне 2-3 чифта дънки. Традиционният цвят на дънките е синият. Той оживява външния вид и му придава лекота. И никога няма да излезе от мода.

Що се отнася до кройката,  добре е да имате в гардероба си класически прави дънки със средна или висока талия. Сега на мода са по-късите дължини. Това прави краката да изглеждат по-дълги. Ефектът се засилва, ако на сте обули обувки на висок ток.

джинсы

Ако класическите прави дънки ви се струват прекалено обикновени, изберете някакъв друг модел. Когато откриете идеалния вариант, смело ще може да го комбинирате с други дрехи, защото от тях няма нищо по-практично и удобно.

С дънки можете да отидете не само на разходка в парка, но и на делова сеща. Или да им придадете малко по-голяма официалност, съчетавайки ги със сако например.

Сако, жакет

Всеки сезон темата им се променя. Но тези връхни дрехи са изключително нужни. Към днешна дата няма никакво значение дали предпочитате красиви рокли и поли, къси панталонки или джински, тениски или ризи. С умело подбраното сако или жакет, дори и в най-простото съчетание от тениска и дънки, панталон и риза ще изглеждате зашеметяващо.

жакет

Един съвет: ако решите да инвестирате в подобни връхни дрехи, по-добре се откажете от ярките цветове и принтове. Най-добре си вземете сако в класически цвят – черен тъмносин, бял. Тези цветове винаги са актуални, стилни и лаконични. И най-вече, тази дреха ще ви служи вярно дълги години в най-различни ситуации.

Бяла риза

Тук става въпрос за най-обикновена изчистена бяла риза, без каквато и да е декорация. Подобен модел лесно може да намерите при мъжките дрехи. В съчетание с различен вид долно бельо, можете да я носите както с дънки, така и с права пола под коляното.

белая рубашка

Главен критерий при избора е размерът и цветът.  Избирайте според цвета на кожата си и външността си.

белая рубашка

Рокля на цветя

Роклята ви предоставя отлична възможност да подчертаете женствеността и грациозността си, а роклята на цветя ще прибави още нежност към образа ви. Флоралните нотки отдавна са намерили място в моделите на световноизвестните дизайнери.

Най-запомнящ се ефект ще постигнете с дълга рокля на цветя. Тя не е толкова удобна, колкото късата, но създава по-романтичен образ. В същото време е стилна и удобна.

сарафан

Що се касае до цветовете – имате голям избор. Може да избирате между модели с проста или права кройка с големи рисунки, които привличат цялото внимание върху себе си. Те са подходящи както за разходка през деня,така и за вечерна среща с приятели. Но ако роклята е с малки цветя, тя трябва да е в пастелни цветове и от ефирна материя. Такъв модел ще разкрие пролетта в душата ви, дори навън небето да е покрито с облаци.

сарафан

Роклята на цветя няма нужда от много вещи и аксесоари, защото сама по себе си е достатъчно изразителна.

Цял бански

В днешно време няма някакъв по-специален стил при банските. Дамите имат богат избор от модели. Целият бански обаче се е появил по-рано и не губи своята актуалност. Освен това подобни бански имат куп преимущества. Те подчертават достойнствата на фигурата и крият недостатъците. С него винаги ще изглеждате стилно и ще се чувствате комфортно.

купальник

За да може целият бански да ви служи по-дълго време, изберете по-обикновен вариант. Той разголва някои части от тялото, но оставя и някои съблазнителни тайни.

купальник

Що се отнася до цветовете, тук няма граници. Можете да заложите както на ярки и блестящи комбинации, така и на монотонни летни нюанси и цветове. В края на краищата, лятото винаги ще бъде цвят и яркост!

Бели кецове/маратонки

Белите кецове и маратонки отдавна не са обувка, с която можете само да спортувате. В днешно време всяко момиче трябва да има кецове за пролетта и лятото, а някои по-смели не ги събуват и през зимата. Тези обувки не се отличават с интересна форма и дизайн, но съчетават в себе си удобство и качество.

белые кеды

Винаги е актуално да носите кецове. Те са подходящи за копринена рокля, за дънки с висока талия и за делови костюм.

белые кеды

И не е нужно да се тормозите, че не блестят от чистота. Колкото по-стара е обувката, толкова по-добре!

Шалче

Този изискан аксесоар подчертава стила, индивидуалността и красотата на всяка жена. Можете да ги носите през всеки сезон на годината.

Най-важното е да можете да ги завързвате красиво. В интернет има безброй клипчета, от които можете да взаимствате някоя свежа идея.

платок

Правилно избраният начин на завързване ще ви направи да изглеждате интересна и успешна. платок

Слънчеви очила

Слънчевите очила не са просто средство, с което да защитите очите си, но и стилен аксесоар.  Красивите очила, подбрани правилно според типа на лицето ви, ще придадат изтънченост и игривост на външния ви вид.

Слънчевите очила са подходящи за всеки сезон. За есента и зимата е да избирате по-спокойни и сдържани модели.

Всеки сезон се появяват нови и все по-екстравагантни модели с необичайни форми, чиято мода минава много бързо. Но има и един класически модел, който продължава да бъде актуален – т.нар. пилотски очила.

очки

 

Има модели с цветни стъкла, с прозрачни или пък огледални.

очки

 

Този модел се съчетава много хармонично с всеки един тоалет.

предишна статияЗащо скърцането със зъби е опасно и 7 идеи как да го спрете
следваща статияПиер Гасли влиза в тима на „Ред Бул“