Начало Любопитно Хотел на Малдивите предлага ледена пързалка на тропически плаж

Хотел на Малдивите предлага ледена пързалка на тропически плаж

1612

Само защото сте в тропически рай, това не означава, че не можете да добавите към празничния коледен дух малко лед. По-точно кънки на лед.

Jumeirah Vittaveli resort на Малдивите отвори в петък първата „ледена пързалка“ в страната и въпреки средните декемврийски температури от 27 градуса по Целзий, тя няма да се стопи, пише Profit.bg.

За разлика от повечето изкуствени ледени пързалки, версията на Jumeirah е направена от изцяло синтетични материали, което позволява на хотела да се откаже от разходите за поддържане на лед при тропическо време.

Изкуствената пързалка е разработена от швейцарската компания Glice.

От там посочват, че гостите на хотела ще се чувстват сякаш са на истинска ледена пързалка, въпреки че хотелът не използва вода или електричество за нея.

Местоположението на съоръжението дава уникална възможност на посетителите си – те могат да плуват в Индийския океан или да се припичат на плажа, а непосредствено след това да карат кънки на лед.
„Ледената пързалка е перфектното изражение на нашата цел винаги да удивляваме гостите“, казва генералният мениджър на хотела Амит Майумдер.
„Имаме много гости, които се връщат при нас и често чувам, че една от причините за това е, че те обичат да бъдат изненадани от нашите актуализации и разработки всеки път, когато идват“.

Гостите на хотела ще могат да отбележат празниците с посещение на Дядо Коледа по Коледа, зимен карнавал и празнични гала вечери на плажа.

предишна статияАнкара: Признаването на Йерусалим за столица на Израел ще доведе до регионална катастрофа
следваща статияПравославната църква чества празника Св. Сава