облачно

Днес сутринта ще е хладно с минимални температури между минус 1° и 4°, на места в котловините ще има условия за образуване на слана. През деня ще бъде предимно слънчево с временни увеличения на облачността над Югозападна България, но ще е почти без валежи. Ще духа слаб до умерен изток-североизточен вятър и с него ще продължи да прониква хладен въздух. Максималните температури ще са предимно между 9° и 14°.

Над планините ще е предимно слънчево. След обяд над масивите от Западна и Централна България ще има временни увеличения на облачността, но ще е почти без валежи. Ще духа умерен и силен североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 2°, на 2000 метра – около минус 4°.

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево, но хладно. Ще духа умерен вятър от изток-североизток. Максимални температури на въздуха: 9°-12°. Температурата на морската вода е 10°-11°. Вълнението на морето ще бъде 2 – 3 бала.

предишна статияВ Индонезия „облякоха“ статуи на голи русалки в парк
следваща статияЗа някой днес е подходящият ден да срещне родителите на половинката си, ако ще го прави, а друг да внимава – може да си спечели влиятелни врагове