Начало Хороскоп Финансов успех за една от зодиите, за други – време за планиране

Финансов успех за една от зодиите, за други – време за планиране

1739
зодиите

Овен
Ще постигнете доста добри резултати, ако се съсредоточите върху реализацията на собствените идеи. Трудно ще Ви се удава да изпълнявате чужди нареждания и дори да се опитвате, все нещо ще забравяте и обърквате. Търудно ще Ви бъде, и ако предстоят делови преговори: няма да дооцените своите опоненти и е много възможно да попаднете в глупаво положение. Близките ще се стараят да повдигнат настроението Ви, но Вие ще сте кибритлия и при всяко недоразумение ще избухвате, без дори и да се опитате да скриете своите негативни емоции. Само че такова поведение някак Ви отива днес, и никой няма дори да помисли, да Ви се разсърди.

Телец

Можете да изживеете живота си само по един начин – като постъпвате правилно. Спазвате правилата, довършвате всичко, с което се заемете и уважавате всяка изпречила се на пътя Ви персона точно толкова, колкото заслужава. По тази причина когато получите новини за нещо, на което толкова много сте разчитали, че даже сте се страхували да го споменете на глас, не трябва да се учудвате. Заслужили сте го и затова се наслаждавайте.

Близнаци

Спомнете си за Вашата първа любов или за приятел от детството. Ако у Вас са се запазили координатите на тези хора, позвънете или им напишете. Те имат такава засуга за живота на Вашата личност и са направили толкова много, за да станете това, което сте! Станете за тях приятна изненада, вест от миналото и усмивката на този ден.

Рак

Денят е свързан с разглеждане на приоритети в дългосрочен план. Ще започнете да се замисляте, дали сте направили правилния избор и дали сте организирали правилно живота си. Темата за размишление не е лоша, но бедата е в това, че бързайки да поправите това, което Ви се струва грешно, само влошавате ситуацията и се поставяте в още по-сложно положение. Не бързайте да действате. Днешното Ви настроение е породено не от реални обстоятелства, а под влияние на негативни тенденции. Не си заслужава да разрушавате създадените връзки заради моментно раздразнение.

Лъв

Подходящ ден за планиране на каквото се сетите – от бъдеща сватба, до завоюване на целия свят. Голяма част от Вашите замисли ще бъде реализирана, тъй като те са във висша степен разумни и интересни. Може да разчитате на всеобщо признание, подкрепа и разбиране от обкръжаващите. Няма да възникнат трудности от личен характер, а със „задаващите се” проблеми ще се справите изключително лесно и бързо. Възможни са неочаквани подаръци и изгодни сделки. Не е изключена и случайна среща с човек, когото ще сте много радостни да видите.

Дева

Няма да е лесно днес на Вашия любим човек да създаде онзи свят, който Ви се иска. Навярно основна причина ще бъде Вашето неразбиране на това, какво му е нужно, като и правилното поставяне на целите. Та значи Вашата основна задача е не да изобретите велосипеда, а да го направите по известния чертеж. Ориентирайте се в ситуацията…

Везни

Изключително подходящ ден, за да покорите няколко сърца. На практика днес това няма да представлява за Вас никаква трудност. Една усмивка, един игрив поглед и този, който се е загледал у Вас е Ваш! Но какво ще правите след това с него, ще се наложи да решите сами.

Скорпион

Търпението е добродетел, който не е задължително да фигурира в списъка на Вашите достойнства. Не се огорчавайте! Нетърпеливостта също може да бъде добродетел! Тя е онова, което не Ви позволява да хванете мухаъл от бездействие, или да изоставите започнатото на средата. Само че в дадения момент трябва да култивирате у себе си само търпение. Затова започнете да работите над себе си, и не се разстройвайте, ако това веднага не се получи…

Стрелец

Този ден трябва да прекарате сред природата, под сянката на вековните дървета, и като слушате пеенето на птиците. Мислите че ще има напрежение при избора, къде да отидете? Нищо подобно! Достатъчно е в тази горещина дори само да се подържите един друг малко за ръка…Това наистина при всички положения може да си позволите.

Козирог

Днес на Вашия любим човек ще бъде достат трудно да се помири с това, че е завършил някакъв пореден етап от Вашите отношения.Опитайте се да го убедите, че скоро започва следващия, а той ще бъде много по- добър, по-ярък, топъл и интересен от предходния.

Водолей

Жизненият Ви потенциал е снижен, а това показва, че се нуждаете от почивка. Само не си мислете, че звездите препоръчват пълно безделие: просто не трябва за днес да планирате уморителни занимания. Може да се поразходите по магазините и е твърде вероятно да направите успешни покупки. Денят е подходящ за срещи с далечни роднини и посещения на приятели. Стремейки се да се покажете много гостоприемни , ще се представите като прекрасни стопани. Не злоупотребявайте със спиртни напитки, защото след употребата им ще се почувствате зле.

Риби

Ще Ви зарадват финансовите постъпления – неочаквани и съвсем навременни. Не много от Рибите, на които парите не падат от небето, ще намерят подходящ начин да ги заработят. Възможно е начало на ефективно сътрудничество в нова сфера. Начинанията през този ден ще открият пред Вас нови професионални възможности. В личния живот на Рибите не предстоят никакви промени и даже някои представители на този знак ще започнат да скучаят. Впрочем вие, представителите на Знака не сте от тези, на които стабилността и предсказуемостта навяват униние – навярно ще си намерите начин за развлечение.

предишна статияШоколадът изчезва през 2050 г.
следваща статияПролетта вече е при нас