Начало Любопитно Учителка плати 19 000 долара за трансплантация на бъбрек на котката си

Учителка плати 19 000 долара за трансплантация на бъбрек на котката си

1331

Всеизвестен факт е, че котките имат девет живота. Но при 17-годишния Стенли нещата стоят по друг начин. Нашият космат герой живее вече десети. И всичко това благодарение на Бетси Бойд. Тя похарчи 19 000 долара, за да спаси живота на своя домашен любимец и изобщо не съжалява за въпросната сума.

Майката на две деца не се поколеба да направи трансплантация на бъбреците на възрастната котка, пише Brato. А професията й не предвещава да има подобни финансови възможности. Работи като редовен учител в Балтимор в Щатите и има много скромни доходи. Нейните приятели се опитаха да я убедят да не харчи пари, но Бетси остана непреклонна и направи операцията с част от спестяванията, отделени за образованието на децата си в колежа. Също така, за да плати за трансплантацията на органи, щедрата Цецка с голямо сърце бе принудена да се откаже от идеята да купи нова кола.

„Стенли ме обича много и аз го обичам и искам той да е наоколо – призна грижовната Бетси. – Това е най-добрият ми приятел, той е свидетел на всички мои изпитания и нещастия.“
А за капак, тя се съгласи да вземе в дома си донорската котка – двегодишен Джей, който преди това е живял в приют. Радваме се, че имаме възможност да пишем подобни истории. За някои това е лудост, за други любов.

предишна статияНаша стюардеса, работила за Emirates, почина в Уганда
следваща статияСтивън Хокинг: Английските национали не могат да улучат кравешки задник с банджо