Начало Хороскоп Успешен ден за една от зодиите, други да бъдат предпазливи

Успешен ден за една от зодиите, други да бъдат предпазливи

1752
Овен Днес за Вас ще се грижат много красиво и трогателно, при това демонстрирайки изключителна нежност към Вашата особа. Постарайте се да

Овен 
Днес не трябва прекалено много да се надявате на своето обаяние и умение да убедите Вашия любим човек в каквото и да било, с помощта само на една ослепителна усмивка. Едва ли в този ден подобно оръжие ще проработи. Аргументите и доводите ще бъдат по-надеждни. Впрочем, ако се добави и усмивка към тях…

Телец

Мобилните телефони са едно от най-големиоте постижения на човечеството в последно твеме! Само че за Вас , Телци, те ще се окажат не средство за връзка, а един вид въже за връзване, тъй като домашните Ви ежеминутно ще Ви откъсват от работата Ви, с жизнено важни (по тяхна сметка) неща. Съветът е от време на време да не отговаряте на позвъняванията на членовете на семейството.

Близнаци

Денят е трудно да бъде наречен удачен – той е свързан с разочарования( за щастие – не прекалено сериозни), разрушаване на илюзиите и усещане, че не всичко става така, както трябва. Ако не сте склонни към песимизъм, бързо ще разберете, на къде вървят нещата, и в съответствие с това ще направите корекции на собствения си път. Колкото по-бързо реагирате на смяната на обстоятелствата, толкова повече можете да постигнете. Не е нужно да чакате от близките си нещо особено, или да се надявате, че в личната сфера ще станат тези промени, за които отдавна си мечтаете. Всичко си остава по старому, а точно това Ви дразни.

Рак

Днес ще почувствате остра потребност да споделите с някого всичко, което се е натрупало в мислите и душата Ви. В такава ситуация има само един път. Обърнете се към най-верния си приятел и му кажете, че Ви е нужно повече време, за да се изговорите. И сами знаете, че когато приятелите чуят Вашия глас, няма да е нужно да ги молите, за да Ви отделят време. И внимание.

Лъв

През този ден се постарайте, да сте по-внимателни към проблемите на приятелите на своя любим човек. Много е вероятно да се окаже, че точно Вие сте човека, който може да ги реши. Приятелите са много скъпи за него хора и ако застанете близо до тях, той ще Ви цени и повече, и по-силно.

Дева

През този ден Вашият любим човек ще Ви донесе подарък – съвсем неочакван, и даже твърде е възможно да бъде и ненужен . Не забравяйте ,все пак, да поблагодарите, иначе желанието да Ви прави сюрпризи ще изчезне у него за дълго, ако не и за винаги. По-добре малко неискреност, отколкото много разочарования и сълзи.

Везни

Много ще е трудно за Вашия любим човек да се примири с факта, че не всичко в живота му върви в онова направление, по което би му се искало, нито става точно във вида, по който той го е планирал. Само Вие можете да му помогнете да намери себе си в хаоса на създалата се ситуация, както и да се почувства по-уверен и свободен.

Скорпион

Колкото по-малко разказвате на Вашия любим човек за своя живот, страдания и преживявания, толкова по- далечни хора ще се оказвате. Ако това се оказва крайна Ваша цел, приемете поздравления, Вие сте на правилния път. Ако ли не, би било добре да не се прикривате и да не си премълчавате за някои неща.

Стрелец

През днешния ден много ще Ви се иска да се превърнете в истински вълшебник и да започнете да правите за своя любим човек най-различни чудеса. Само че за това просто трябва да знаете, че чудесата ще се възприемат съвсем адекватно – с топлота и благодарност. Замислете се над всичко и сами ще се убедите.

Козирог

За Вас денят няма да бъде много успешен, но пък, за сметка на това, спокоен. Звездите Ви съветват да го прекарате в обкръжениети на своите близки, готови да споделят Вашите грижи и тревоги, да Ви изказват своята подкрепа, или просто да споделят Вашите интересни занимания. Нужна Ви е приятна компания, тъй като когато сте насаме със себе си, бивате обхванати от мрачни мисли. Разходките е по-добре да отложите за втората половина на деня. Утрото е подходящо за неприбързани разговори, кулинарни експерименти , дребни домашми работи, или просто за мързелуване.

Водолей

Няма значение, дали вярвате в прераждането. Така или иначе всеки от нас е изпитвал чувството, че се познава с някого цял живот, а не от няколко месеца. Разбира се, че сте се научили да проявявате внимание към подобни неща и затова ако пътищата ви се пресекат с някой, който да Ви се стори познат, не забравяйте да му го кажете, както и да попитате, къде се е губил през цялото това време.

Риби

Откажете се от експериментите. Този ден сякаш специално е предназначен, за да вървите по правия път, да пазите верността си към традициите и да следвате добрия пример. Ако внимателно наблюдавате заобикалящите и анализирате допуснатите от тях грешки, ще си дадете сметка, какво не трябва да правите, но какво трябва да предприемете, за да достигнете целта, ще стане ясно малко по-късно. Много приятни впечатления ще Ви подари общуването с приятели. Може да посрещате гости и да организирате развлекателни мероприятия, а ако дадете воля на фантазията си, на никого няма да се наложи, да скучае.

предишна статияНай-после очакваното затопляне идва
следваща статияАПИ: Мъгла затруднява движението на много места в страната