Начало Водещи Успешен ден за две от зодиите

Успешен ден за две от зодиите

791
хороскоп

Овен

Странното поведение на някои хора около Вас може да създаде неудобства, а на Вас ще се наложи да търсите някакъв необичаен способ да заобиколите възникналите препятствия. Постарайте се да измислите нещо без участието на тези хора, но ги държте в курса на събитията. Няма нищо лошо в това, да тръгнете по свой собствен път. Въобще не е нужно да следвате някого сякаш са Ви вързали заедно. Днес независимите действия са единственото, което ще Ви помогне за достигане на целта и за получаване на удоволствие. Затова действайте така, както намерите за добре.

Телец
Вашият любим човек ще се отнася към Вас така, както се отнася към своите родители. Даже сега да е вежлив и внимателен, след няколко години и Вие може да станнете обект на раздразнение и даже от време на време на критики.Затова би трябвало днес да понаблюдавате отношенията в неговото семейство, и да си направите съответните изводи.

Близнаци
Днес ще си дадете сметка, че Вашият любим човек има някаква своя истина, която до голяма степен се отличава от Вашата. Постарайте се да я разберете и приемете, защото в противен случай пътечките ви в живота има вероятност да тръгнат в различни посоки.

Рак
За Вашия знак днес най- продуктивното време е началото на деня. Затова с всичко неотложно опитайте да се справите, докато е още рано.След това си направете план, как ще прекарате вечерта и най- вече къде. Не мислете за работата, защото ако оцените „мащаба на бедствието”, няма да сте доволни от свършеното. И не се ядосвайте със свекървата или тъщата – те са необходимо зло…

Лъв
Станете за малко безгрижно дете! В края на крайщата , да бъдете през цялото време възрастен, това е доста скучно! Ако сте девойка, направете си 2 опашчици, а ако сте млад човек – вземете в ръка балонче и заедно вървете  да търсите невинни детски удоволствия и радости: полюлейте се на някоя люлка, хапнете сладолед, или пък нещо друго подобно… Но да се целувате като възрастни, никой няма да Ви забрани!

Дева
Денят ще бъде успешен във всяко отношение. На Вас ще се падне шанса да внесете нов детайл в общуването с любимия човек. Поднесете му някаква изненада. Звездите твърдят, че времето е изключително подходящо за сюрпризи и ефекта ще бъде неочакван. Не пренебрегвайте симптомите за простуда, тъй като профилактичната дейност ще предотврати евентуално заболяване. В противен случай проблема може да се хронифицира.

Везни
Това е ден на много силно раздразнение. Причините за него може да бъдат разнообразни – от ежедневни трудности от типа на транспортни проблеми, до глобално недоволство от себе си и Вселената. Да се примирите с действителността – това е Вашата програма –минимум за този ден. Докато не я изпълните, няма да Ви радват нито професионалните успехи, нито комплиментите и знаците на внимание, нито каквито и да били семейни събития. Бъдете много внимателни при избора на книги за четене и филми за гледане. Всичко упадъчно, тъжно и трагично днес Ви е противопоказно. Търсете нещо по-весело.

Скорпион
Дългият период на Вашата увереност в себе си в този момент преживява не само възходи, но и падения. Търсите знак, който да Ви покаже, че сте на верен път? Ако от време на време се съмнявате в себе си, това още не е края на света, та затова не почвайте да си правите самобичуване. Може да поразпитате роднините и приятелите, какво мислят относно това, което вършите, но това вместо да Ви помогне, ще Ви забърка още повече. Най-доброто, което можете да направите, за да запазите душевното си спокойствие е, да проявите търпение. Просто продължавайте да вървите напред и да вярвате в себе си.

Стрелец
Вашият любим човек днес няма да има желание да Ви пуска дори и за минъта да се отделяте от него. Затова раздялата Ви може да се забави толкова, че плавно да премине в среднощна седянка, а след това и в обща закуска. Какво пък – постарайте се да извлечете от ситуацията максималното полезно и приятно.

Козирог
Колкото по-нерешителни ще са днес Вашите действия, толкова ще са по-малки шансовете Ви за успех и благосклонност от Вашия любим човек. Изглежда, че това е очевидно и май ще се наложи доста да поработите върху себе си. Позанимайте се и със своите комплекси

Водолей
Днес , в процеса на запознанство с потресаващ човек от противоположния пол, ще успеете да допуснете всички възможни и невъзможни грешки, не по веднъж описани в световната литература. И в това ще бъде Вашето особено очарование, защото в тях ше бъде Вашата оригиналност.

Риби
В живота Ви стават прекалено много неща, но това не е за учудване, тъй като Вие сериозно сте се заели с промени. Може ситуацията да се развие непредсказуемо, но все-пак се постарайте да преодолеете тези трудности. Всички промени са стрес, та даже и тези, които са път към постигане на по-добро. Може да се наложи да промените старите нагласи и модели на поведение, които са останали непроменени прекалено дълго време. Запазете спокойствие: много скоро всичко ще се нареди.

предишна статияОрехът – истинска витаминозна бомба
следваща статияПатрик Бюканън: Залезът на Европа