Начало България Ужас! Вятърът отнесе покрива на малкия ЦУМ в столицата

Ужас! Вятърът отнесе покрива на малкия ЦУМ в столицата

1123

Силният и бурен вятър нанесе много щети в цялата страна. Вятърът събори покрива на малкия ЦУМ, който се намира на пешеходната ул. „Пиротска“ в центъра на столицата. Големият къс се е забил в съседна сграда, изпочупил е прозорци и се стоварил на улицата. Към момента няма информация за пострадали, а екипи са на място, за да разчистят улицата.

Вятър със скорост, достигаща до 115 километра в час, изкорени дървета и нанесе щети на сгради във Врацa. Едно от изкоренените дървета в района на църквата „Св. Николай Мирликийски“ е паднало върху автомобил, движещ се по ул. „Поп Сава Катрафилов“.

Смачкана е предницата, но пътуващите в колата хора не са пострадали. От паднали от покривите керемиди и ламарини са нанесени щети и на други автомобили, има изпотрошени витрини и прозорци. Няма данни за пострадали от падащите предмети хора.

Ураганният вятър обърна 3 ТИР-а на главен път Е-79 край Враца, съобщиха от Областна дирекция на МВР. Движението се извършва в едната лента за движение и ще бъде нормализирано след премахване на автомобилите от пътното платно.

предишна статияОрганизаторите на Sofia Open затвориха устите на хейтърите и интригантите
следваща статияНово начало за една от зодиите днес! Проблеми в общуването за три други