зодиите

Овен
Денят ще Ви донесе среща, която тайно сте желали, но сте се страхували. Ще напомнят за себе си хора, които някога са играли много важна роля в живота Ви. За възстановяване на отношенията сега не може и дума да става, но много Ви се иска, да направите максимално възможното добро впечатление. Не се престаравайте: Вашите опити ще предизвикат по-скоро насмешка, отколкото възхищение. С парите оперирайте много предпазливо и не допускайте празни и необмислени харчове. Вероятността за неудачни покупки е много голяма. Не е изключено и да се загубят важни документи. Вечерта са възможни неприятни известия.

 

Телец

Благодарение на Вашето постоянство и усърдие, че успеете да постигнете увеличение на доходите. Днес са вероятни и проблеми, имащи деликатен характер. Не е изключено да Ви „нападнат” гости, а Вие да нямате с какво да ги почерпите, или пък в момента въобще да не Ви бъде до това. Не се притеснявайте и им предложете каквото имате! В крайна сметка никой не Ви задължава да правите излишни разходи, за да проявите гостоприемство. А и не обвинявайте за това своята за нищо не виновна половинка… Лесно завоювате симпатии, но не дооценявате хората, с които имате работа. За този ден илюзиите са достатъчни, но скорошно разочарование е неизбежно. И внимателно с покупките – днес ще купувате не точно онова, което Ви е нужно…

Близнаци

Емоционалната Ви подкрепа ще е много нужна днес на Вашия любим човек, и то ще се нуждае от нея във всякакви количества. За Вас най-главното е, просто да сте редом и макар и мислено да държите своята половинка за ръка. Това се отнася за онези моменти, в които ще и бъде особено трудно, тъжно и самотно.

Рак

Готови сте да напуснете мястото си? Наистина да оставите „домашната база” и да се осмелите да направите крачка напред? Разбира се, че сте готови. Какво пък, небесата са определили: време е, да се отправите на някъде. И ако наистина сте готови за това, изберете си компаньон и започвайте да правите планове – в общи линии, разбира се. Възможно е сега да не можете да изпълните замисленото, но ако започнете да правите планове, ще се почувствате, сякаш вече започвате да ги реализирате.

Лъв

Вашата стихия са почивките и развлеченията и затова в работата понякога Ви е „горчиво”. По някаква глупава причина сте се събудили с настроение да се потрудите, и то да се потрудите усърдно. Ще Ви е необходима всичката Ви енергия, когато статусът Ви в кръга на общуване е станал вече с табелка „недостъпен”, затегнете ремъците , бъдете сериозни и изпълнете онова, което трябва, независимо за какво става дума.

Дева

Днешното утро ще бъде изпълнено с кипяща енергия, макар че съвсем не всички събития ще е задължително да се развиват стремително. Дръжте се здраво, докато това състояние не започне да отслабва, а това ще стане някъде преди обяд. Всичкото оставащо време ще напомня затишие след буря, а и ще имате достатъчно време спокойно да помислите, да вземете важни решения и да направите всичко, което е необходимо. Ще усетите прилив на свежест, защото с утринните емоции ще си отиде всичко излишно и ненужно.

Везни

Не е задължително постоянно да полагате усилия, за да може всичко в живота Ви да се подрежда добре. Затова ако искате да задълбочите личните си отношения или да разширите деловите, не е задължително ежесекундно да работите, без нито са миг да не скръствате ръце. Днес е много важно да установите равновесие между необходимостта и по-нататък да полагате усилия , и необходимостта да почивате. Не е нужно да работите и в обедната почивка, защото няма нищо, което да не бъде отложено поне за известно време.

Скорпион

Нещата не вървят много добре, но това съвсем не значи, че трябва да се отказвате. Този ден е много подходящ, за да се замислите за бъдещето. „Посещават” Ви интересни идеи, които за сега е трудно да реализирате. Но след това, когато ситуацията се измени, навярно ще се върнете към замислите и плановете на този ден. Известията от далечни роднини и отдавнашни приятели ще Ви радват. Не във всички моменти ще успявате да се споразумеете с любимия човек, интересите и желанията на когото не винаги ще съвпадат с Вашите, но конфликти и разправии все пак ще успеете да избегнете.

Стрелец

През този ден ще Ви се случи нещо много неочаквано: или на главата Ви ще се струпат тълпа роднини от провинцията, или пък ще Ви осени забележителна идея за това, как не би било зле буквално от следващия ден да започнете нещо голямо и сериозно. Но не бързайте да се плашите – изчакайте малко и повода за безпокойство ще премине сам по себе си. Роднините няма да се задържат дълго, а и идеята ще си замине.

Козирог

През този ден звездите Ви препоръчват, да бъдете максимално честни с Вашия любим човек. И ако Ви се иска, да Ви даде възможност да си отдъхнете от присъствието му за някое време, най-добре е честно и веднага да му кажете. Вежливите намеци няма да Ви помогнат. Той просто няма да Ви разбере напълно.

Водолей

Предстои Ви наситен със събития ден, като те ще са интересни, но доста уморителни. Помнете, че далеч не всички задачи, възникващи днес пред Вас, се нуждаят от незабавно решаване. Затова не е нужно да се бърза, а е по-добре спокойно да се обмисли всичко. Между другото, вечерта ще Ви хрумнат много интересни идеи. Денят не е лош за общуване с членовете на семейството: може да обсъдите сложни въпроси, и даже да им намерите решение, избягвайки при това открит конфликт. Вероятни са приятни изненади и подаръци, както и знаци на внимание от страна на противоположния пол.

Риби

Днес хората ще Ви обграждат с илюзии – постарайте се, да не се поддавате! Не трябва прекалено да се доверявате на красиви думи и огромни букети с цветя ! Възможно е, зад всичко това да стои изпепеляваща страст, но това е все още недостатъчно, за да се вземат окончателни решения. Отнасяйте се към щедрите похвали за Вас по-скептично. Това съвсем не значи, че не ги заслужавате, но работата е там, че зад тях може да се крие желание за получаване на лична изгода. Обективно оценете обстановката и си направете собствени изводи.

предишна статияРазвенчаха някои митове за зъбния кариес
следваща статияДнес ще бъде слънчево, в Западна България са възможни краткотрайни превалявания