Начало Водещи Страхотна изненада за Серина Уилямс  преди завръщането й на корта

Страхотна изненада за Серина Уилямс  преди завръщането й на корта

1280
Серина Уилямс

Серина Уилямс е все по-близо и по-близо до завръщането си на корта. Американката ще участва на турнира BNP Paribas Open в Индиън Уелс, който започва на 7 март.

Създателят на една от социалните мрежи Алексис Оханян разтопи сърцата на последователите си и на тези на тенисистката с невероятния жест, който предприе преди завръщането на съпругата си на корта за турнира в Индиън Уелс.

Оханян използва 4 билборда на магистралата до Палм Спрингс, за да провъзгласи съпругата си за „Най-добрата майка на всички времена”.

 

 

На всеки един от плакатите грее образа на дъщерята на Серина и Алексис – Олимпия. Именно бременността бе причината тенисистката да се оттегли от корта за година. Бившата номер 1 спечели Откритото първенство на Австралия през 2017г., когато бе бременна в първите седмици, а след това се посвети изцяло на майчинството и дъщеря си.

Оханян се похвали, че сам се е погрижил за дизайна на билбордовете.

На 5 март 23-кратната победителка в Големия шлемще играе на демонстративната надпревара Tie Break Tens в “Медисън Скуеър Гардън” в Ню Йорк.

Серина планира да се пусне и на турнира в Маями в края на март. По-малката от сестрите Уилямс е двукратната шампионка в Индиън Уелс и сега ще се бори за своята трета титла там.

предишна статияПремиери на 11 български филма на „София филм фест“
следваща статияОткриха защо магическите гъби са станали… магически