Силвестър Сталоун

Силвестър Сталоун пусна промоционално видео за „Рамбо: Последна кръв“ в Instagram в отговор на отрицателни отзиви за проекта, съобщи Screenrant.

Наборът от кадри от филма се предхожда от архивни кадри, в които британци обсъждат франчайзинга, отбелязвайки, че има „твърде много насилие“, че прави „доста силно впечатление“ и че „американците винаги правят нещо подобно“. В резултат на това се стига до заключението, че филмът просто „не е подходяща за всички“ и човек трябва да отиде на кино, за да си създаде собствено мнение.

Засега преобладават критичните отзиви за току-що пуснатия филм. Например по-специално Дейвид Морел, авторът на „Първа кръв“, изобщо не хареса новата продукция. Независимо от това, филмът печели добре в боксофиса и вече претендира да се превърне в най-успешната част от франчайза след резултатите от първия уикенд след излизането.

В резултат на това вече се говори за работа върху „Рамбо 6“, въпреки че самият Сталоун харесва идеята да направи предистория към филми за известния герой.

предишна статияПарадът на баварските носии оцвети още тазгодишния „Октоберфест“
следваща статияПринц Хари и семейството му ще бъдат 10 дена в Африка