Превалявания от дъжд ще има главно в Централна Северна и в Източна България. Над западните райони от страната облачността ще намалее до предимно ясно време. Ще духа до умерен северозападен вятър. Минималните температури ще бъдат между минус 1° и 4°, в София около 0°. През деня над Западна България ще бъде предимно слънчево, докато над останалата част от страната облачността ще бъде значителна. На места ще има превалявания от дъжд, в Централния Предбалкан и от сняг. След обяд облачността над Централна и Източна България ще започне да се разкъсва и намалява. Ще духа слаб северозападен, в източната половина от страната и по долината на Струма умерен до силен северен вятър. Максималните температури ще са между 7° и 12°, в София около 7°.

Над планините облачността ще е значителна и на места ще има превалявания от сняг. Ще духа умерен и силен североизточен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра около 0°, на 2000 метра – около минус 6°.

Над Черноморието ще бъде предимно облачно с валежи от дъжд. След обяд по северното крайбрежие валежите ще спрат. Ще духа умерен до силен север-североизточен вятър. Максималните температури ще са 7°-9°. Температурата на морската вода е около 7°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

предишна статияБербатов: Няма да се откажем докато не се проведе честен Конгрес
следваща статияНапрежение в отношенията със семейството за една от зодиите