ден зодиак парични проблеми

Овен
Бъдете готови на това, Вашите постижения, както и привичните Ви методи на работа, да бъдат подложени на съмнения. Този ден ще изисква от Вас умение спокойно да приемате критика, да защитавате своята позиция с добре измислени аргументи, да анализирате чуждите грешки, както и да си правите от всичко това правилни изводи. От гледна точка на личните отношения, денят се подрежда съвсем успешно и Ви дава възможност да прекарате времето си с най-скъпите за Вас хора. Възможни са приятни сюрпризи, а не са изключени и неочаквани любовни признания, паралелно с интересни запознанства.

Телец

Постигате големи успехи в сложни случаи, изискващи способност да се отчетат множество фактори, както и да бъдат предвидени действията на недоброжелателите и последствията от собствените си постъпки. Да търсите леки пътища е безсмислено, защото просто ги няма! Но ако се потрудите както трябва, може да спечелите важна победа. Възможни са нови запознанства, но отношенията, започващи през този ден, ще бъдат поредица от сложни изпитания, и едва ли ще Ви подарят безоблачно щастие. Възможни са разправии за пари. Особено трудно ще бъде за Вас да стигнете до едно мнение с представителите на различни поколения .

Близнаци

Изхвърлете от главата си абсолютно всичко, което не се отнася до семейството. Даже сянката на мисъл за работа или, което е по-страшно – за вечер, прекарана в тясна приятелска компания и в отсъствието на съпруга, ще бъдат наказани незабавно и безпощадно. Не е желателно да рискувате.

Рак

Днес предстои да се справите със сложна задача, която ще бъде поставена от Вашия любим човек. Постарайте се да се справите с всичко, като употребите максимално старание и усилия. В противен случай и при най-малкия неуспех ще бъдете обвинени, че не сте искали това да стане, и индиректно ще се правят изводи за отношението Ви към въпросния човек.

Лъв

Романтичните увлечения избухват лесно и се развиват стремително, макар че обстоятелствата сякаш съвсем не предразполагат към това. Най-лекомислените Лъвове даже са готови да пожертват вече създадени отношения, заради случаен флирт. Доста време ще заеме регулирането на семейните разногласия: ще се наложи да помирявате спорещи роднини, да търсите компромиси и да правите планове, с които всички да се съгласят. Себе си може да зарадвате с покупката на някакви приятни дреболии. Разходите не трябва да са големи, за да не се отразят на и без това „тънкия” Ви бюджет.

Дева

Има дни, когато Ви се струва, че веселието някак Ви заобикаля. Само че се старайте да използвате времето разумно. Изучете техниката на общуване и си направете списък на местата, на които искате да попаднете, за да бъдете готови веднага, щом се окаже подходящ момент. Да се овладее изкуството да се приемат ситуациите такива , каквито са, съвсем не е лека работа, но това ни учи на търпение, а точно нещо такова съвсем не би Ви било излишно. Днес в ушите Ви постоянно ще звучат добродушните предупреждения на един от членовете на Вашето семейство.

Везни

На работното си място може да се сблъскате със сериозни проблеми. Не е зле да се замислите, как да промените създалите се неблагоприятни отношения с шефовете и колегите, защото ако не го направите, в скоро време ще се окажете заобиколени от недоброжелатели и конкуренти. Възможни са разногласия с отдавнашни партньори, които да поискат преразглеждане на условията за сътрудничество. Съвсем не така стоят нещата при личните отношения: тук, в крайна сметка, е съвсем ясно кои е враг и кой –не. Но въобще не си и мислете, че ще можете да общувате само с онези, които са Ви симпатични. Денят ще изисква контакти и с недружелюбно настроени хора

Скорпион

Най-добре ще бъде, ако преминете в сянка. Оригиналността и индивидуалността Ви привличат хора, с които не си заслужава да имате нищо общо. Изключително важна е предвидливостта. Без нея ще създадете и за себе си, и за своите близки,не малко проблеми. Бъдете икономични: парите, които днес се каните да похарчите за приятни, но незначителни неща, скоро може да Ви потрябват за нещо много по-важно. Бъдете внимателни към здравето си: възможни са безсилие и обостряне на хронични заболявания.

Стрелец

Може да Ви се появи усещане, че на работата във всеки момент ще започнат някакви промени. Това може би е нов проект, когото ще се наложи да възглавявате, или пък в счетоводството може да назначат нов симпатичен човек. Или пък е възможно, да сте уловили мирис на капучино от новата кафеварка в офиса. Каквото и да е, следвайте своите инстинкти и вижте , къде ще Ви доведат.

Козирог

Възможността Ви да действате целеустремено, ще се запали до края на деня. При това възможността да не допуснете никаква грешка, не е чак толкова голяма. Ако сте родени през втората декада на своя зодиакален знак, трябва да се пазите от претоварване и от погрешни действия. Втората половина на деня обещава да бъде по-хармонична за Вас. През това време лесно ще контактувате не само с приятелите, но и с деловите си партньори, като ще съумявате леко и красиво да оформяте своите оригинални мисли.Не е изключено получаване на известие от друг град или чужбина. Може да бъде възстановена електронна преписка.

Водолей

Бъдете пределно внимателни и предпазливи във всичко, което правите. Ако изведнъж направите грешка, то непременно ще я забележат и сурово ще Ви накажат. Възможни са проблеми при оформяне на документи, попълване на бланки, както и извършване на парични и безналични плащания. За Водолеите-бизнесмени могат да възникнат трудности с държавните организации, а и проблеми от юридически характер. В личната сфера Вашите пропуски също се забелязват, но към тях ще се отнесат твърде снизходително. Ако неотдавна сте се провинили пред някой от близките си, извинете се сега – навярно ще Ви простят.

Риби

Когато сте принудени неочаквано да вземете решение, обхваща Ви страх от носенето на отговорност. Няма нищо страшно в това, под натиск да кажете на обкръжаващите да им кажете онова, което по Ваше мнение биха искали да чуят, защото после може да се премислите. Най-добрата тактика за този ден е, да осъзнаете, че макар и да имате някаква власт над собствения Ви живот, нещата не се въртят около Вас. И не винаги последната дума е Ваша…

предишна статияФинансови загуби очакват една от зодиите през днешния ден
следваща статияБагетата е заплашена от изчезване