Робърт де Ниро

Актьорът Робърт Де Ниро участва в клип, обвиняващ президента на САЩ Доналд Тръмп в „заговор” с Москва. В клипа участват още актьорите Мартин Шийн, Лорънс Фишбърн, София Буш, писателят Стивън Кинг, режисьорът и продуцент Робърт Райнър, както и други знаменитости.

В излъчените кадри Де Ниро твърди, че през 2016 г. руското правителство е „атакувало демокрацията на Съединените щати“. Както заявяват останалите участници в клипа, Москва е разгърнала „масирана тайна операция”, за да помогне на Тръмп да стане президент.

Знаменитостите се позовават на доклада на специалния прокурор Робърт Мълър, който не е намерил свидетели на „заговора”. Признанието на Белия дом за липса на необходимите за повдигане на обвинение аргументи е наречено „пропаганда”, а Тръмп е наречен „лъжец”.

В края на клипа актьорите заявяват, че ще привлекат Белия дом към отговорност, „тъй като никой, даже президентът на САЩ, не стои над закона”.

Агенцията припомня, че американските знаменитости не за първи път се снимат в подобни клипове за „заговор” между Тръмп и Москва.

предишна статияДнес някой трябва да докаже любовта си на партньора, друг ще има безсмислен спор със своя
следваща статияАнтоний Гълъбов: Мажоритарната избирателна система е неподходяща за България