зодиак

Овен

През този ден партньора или началника може да са в лошо настроение, поради което той (или тя) може и да не споделя Вашия оптимизъм и скептично да се отнасят към замислите Ви. Не е най-подходящото време за споделяне на нови предложения, да се изявявате пред широка аудитория, или да се отчитате пред началника си. Не се препоръчва встъпване в брак, изясняване на отношенията с родителите , да сключвате официални съглашения (особено дългосрочни), както и да водите преговори с юристи, адвокати, купувачи и застрахователни агенти. Ако общуването е неизбежно, дръжте се пределно коректно.

Телец

Недейте да се изненадвате прекомерно, ако днес Вашите лекомислена и зряла страни влязат в сериозна борба. Ако можете, вземете страната , която биха предпочели по-възрастните хора. Не звучи много весело, но в крайна сметка като се държите по такъв начин, ще си спечелите доста повече приятели. Възможно е да Ви се стори, че детинското ще привлече много повече желаното внимание към Вас, но в дадения момент хората не се нуждаят от придворен шут. Трябва им човек който да им помогне, а не да ги отклони от верния път.

Близнаци

Ако не Ви е трудно да бъдете добри, не вършете необмислени неща с парите, с които разполагате. Постарайте се да контролирате своите чувства и не поставяйте под ударите на горещата си ръка тези, които случайно Ви попаднат. И не забравяйте , че храната се превръща в тлъстини, ако е без мярка. Затова сутринта хапнете малко. Отделете повече внимание на семейството си и домашната работа, но ако сте уморени, не се захващайте с нищо сериозно.

Рак

Днешният ден ще изисква от Вас взимане на нестандартни решения и използване на неочаквани маньоври на семейния фронт. Например, опитайте с всички за всичко да се съгласявате. Те направо ще останат учудени!

Лъв

Стремежът на Вашия любим човек днес ще бъде, да Ви приобщи към световната култура. Възможно е да Ви заведе на кино или на някаква театрална постановка. Или пък ще Ви даде интересна книга. А може да реши, че трябва да отидете не мач? Едва ли е най- добрата идея да гледате как 22-ма странни човека се блъскат зад една топка!… Вариантите са изключително много.

Дева

Препоръката на звездите през този ден са, да не говорите много за това, как Ви е скъп и колко много го обичате. По-добре докажете това на дело или поне с погледи, докосвания и прегръдки. Заедно те означават много повече от всички страстни думи.

Везни

Днешният ден ще запомните за дълго, но причините за това ще бъдат доста приятни. Още от сутринта, щом като се събудите, ще сте настроени за романтика и бушуване на страсти. Не очаквайте прекалено много от своите приятели, освен от най-близкия, с когото често сте неразделни.

Скорпион

Чувствата Ви са готови да излязат на показ. Възможно е обкръжаващите Ви да си помислят, че сте много непостоянни и непредсказуеми. Обикновено сте живо въплъщение на преданността и обичате постоянството във всичко. Но сега по някаква причина не можете да се накарате да направите макар и едно нещо така, както сте го правили вчера или през всички минали месеци до сега. Не се плашете! Възможно е да е дошло време нещо да се промени, а Вселената вече е съставила план, как да Ви помогне.

Стрелец

Днес е подходящ ден за романтика и щастие в отношенията със своя любим човек. Сами по себе си те няма да настъпят, но Вие може да ги създадете сами доста бързо и лесно. Трябва само да поискате и да положите минимум усилия….

Козирог

Всички противоречия през това денонощие постепенно ще се смекчат. Днес ще имате доста допълнителни възможности, а това ще Ви помогне, да гледате бъдещето си с оптимизъм. Може да имате подкрепа на хора, които са далече, кореспонденция по електронната поща или от някакъв информационен канал. Помнете, че това са само шансове, които бихте могли умело да използвате.

Водолей

Днес ще влезете в безцелна полемика с Вашия любим човек, който, по общото мнение, няма да можете да оборите, колкото и да Ви се иска това. Просто ще ви се иска да жонглирате сдумите и да си ги прехвърляте като топка. А и важното е не победата в спора, а самото участие!

Риби

Благоприятен ден за търсене на съюзници и помощници, за водене на преговори и за подписване на договори за сътрудничество. Много сте предвидливи и затова правите разумни и реални планове, които няма да е трудно да реализирате в живота. Много хубав ден за преговори с влиятелни хора, потенциални инвеститори и представители на органите на властта. Възможни са срещи с отдавнашни познати и с хора, за които сте успели да се затъжите. Ще Ви зарадва съобщение, получено от друго населено място. Възможно е кратко но приятно пътуване.

предишна статияИ днес не излизайте без чадър, за всеки случай
следваща статияРобърт Де Ниро пак скочи срещу Доналд Тръмп