Начало България Продължава да е леко ветровито, но ще се затопля

Продължава да е леко ветровито, но ще се затопля

904
слънце, време, прогноза

През следващото денонощие, със слаб до умерен вятър от запад-северозапад ще продължи да се затопля. През нощта ще е предимно ясно с минимални температури между минус 3° и 2°. Преди обяд над по-голямата част от страната ще е предимно слънчево, на места в низините със сутрешни мъгли. През деня от север облачността ще се увеличава и вечерта на места в Североизточна България ще превали дъжд. Максималните температури ще са между 5° и 10°.

Над планините преди обяд ще е слънчево, но в следобедните часове облачността ще се увеличи. На отделни места ще прехвърчи сняг. Ще духа умерен и силен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 4°, на 2000 метра – около минус 2°.

Над Черноморието преди обяд ще е предимно слънчево, в отделни райони с намалена видимост. В следобедните часове облачността ще се увеличава и вечерта на отделни места по северното крайбрежие ще превали. Ще духа слаб до умерен западен вятър. Максималните температури ще са от 6° до 9°. Температурата на морската вода е около 7°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

предишна статияЕдна от зодиите да не прибързва, а друга я очакват сериозни проблеми вкъщи
следваща статияАПИ: Много хора тръгват днес на път. Шофирайте внимателно