Начало Водещи Една от зодиите да не прибързва, а друга я очакват сериозни проблеми...

Една от зодиите да не прибързва, а друга я очакват сериозни проблеми вкъщи

1158
зодиите

Овен 
Овните днес не трябва прекалено дълго да се колебаят, опитвайки се да оценят всички нюанси на ситуацията, за да вземат вярно решение. По-добре е да се вслушат в мнението на съпруга. Възможно е той да се не съвсем логичен в разсъжденията си, но в неговата гледна точка определено има нещо.

Телец

Сутринта разногласията с домочадието могат да достигнат своя най-остър стадий. Може да приемате смутната домашна обстановка много близко до сърцето си, а ко сте родени в средата на май. Втората половина на денонощието обещава да бъде много по-хармонична. През това време гневът, раздразненето , възбудимостта и прекомерната активност, ще се сменят с практичност, внимание към малките неща и стремеж към полезна и съзидателна дейност. Вечерта не се отказвайте от интимни контакти със своята половинка и за Вас това ще бъде най-добрия начин да изразите своите чувства.

Близнаци

Днес бъдете внимателни и не бързайте, когато трябва да вземете някакво решение, касаещо сферата на нежните чувства. Може доста здраво да сгрешите, оценявайки нечие отношение към Вас и в резултат да попаднете в много глупава и страшно неловка ситуация. По-добре е във всичко да демонстрирате спокойствие и невъзмутимост. Не трябва да мислите, че по такъв начин изпускате единствения и неповторим момент за обяснение – той още не е настъпил.

Рак

Днес ще Ви се стори, че всичко, което правите, е безмилостна и безсмислена загуба на време. Само че Вашият любим човек ще е на друго мнение и ще смята, че всичко, направено от Вас е по препоръка на звездите и че личният Ви живот е ориентиран изключително в негова полза.

Лъв

За Вас този ден е свързан по-скоро с предизвикателство, отколкото с победа. Неочаквано (и съвсем не на време) ще напомнят за себе си Вашите недоброжелатели и съперници. Може би е по-добре да отклоните схватката, но като се имат предвид особеностите на Вашия характер, вероятно ще предпочетете да започнете бойни действия. Няма да можете да се съсредоточите върху домашната работа, и не всичко, което сте си планирали, ще бъде свършено. Във връзка с това са възможни обиди от близките. Опитайте се да разгоните облаците, появили се на хоризонта, защото иначе има опасност от сериозен конфликт.

Дева

Сложна ще бъде борбата на Вашия любим човек днес , със стереотипите, които сте си изградили, и с които няма да искате да се разделите дори и за всичките съкровища на света. А може пък и да не можете… Но нима те са Ви по—скъпи от Вашата втора половинка и отношенията и с нея?…

Везни

На Вашия любим човек днес много ще му се иска, да поразговаряте за вечното и непреходното, а за Вас ще е особено трудно да уловите хода нас неговите размишления, а следователно, и да му отговорите нещо вразумтелно. Затова . ако в един момент просто си дадете сметка, че не го разбирате, не му го казвайте, а само кимайте разбиращо.

Скорпион

Сърцето и тялото Ви са в 21 век, но някои Ваши емоции са изостанали в миналото. Доставете си кърпа за почистване и колкото се може по-скоро махнете паяжината от своите мисли! Тези спомени или прекомерното Ви увлечение по тях Ви пречат да се отпуснете и да усетите необходимата увереност. Защо така се държите за идеи, гледни точки или философия, които вече са загубили актуалност? Оставете ги. Ориентирайте се към напредничаво мислене.

Стрелец

Пътувайте и канете гости. Препоръчват се фитнес и физически натоварвания. Ако нещо ви мъчи, ако ви преследват мании и неразрешими проблеми, заровете главата си в работата. Ще спечелите, ще дистанцирате неприятностите и ще намерите начин да излезете от кризата. Ще ви помогне нечия реклама, вървите към място на сила, почивка и възраждане.

Козирог

Още не е късно, да промените всичко във Вашите отношения. Макар че е минал един ден, те все още са като глина, моделин или мокър пясък и подлежат на корекция и деформация. Днес може да се заемете и с едното и с другото – по Ваше усмотрение.

Водолей

Много важна ще бъде ролята на връзките през този ден. Не по-малко актуални ще се окажат и материалните въпроси, тъй като ще се наложи да отделите внимание не само на собствените си доходи и спестявания, а и на съвместните ресурси: например на съпружеските. Напълно е възможно, да не става въпрос само за пари. Често общ капитал може да станат интелектуални, творчески и други възможности. През втората половина на деня ще бъдете по-проницателни и по- удачно ще излагате своите мисли. Може да заминете на пътуване или да получите известие, особено ако сте около Христовата възраст.

Риби

За Вас днес най-важното е, да не бързате. В бързането може да не забележите нещо топло, голямо и важно между Вас и Вашия любим човек. В най- добрия случай то може незабелязано да мине покрай Вас, а в най-лошия – да изчезне, да се разпръсне, да се счупи… Не си правете такава лоша услуга!…

предишна статияМайсторът на кухнята Джейми Оливър ще готви… роля за „Междузвездни войни“
следваща статияПродължава да е леко ветровито, но ще се затопля