Начало Водещи Продават любимия „Понтиак“ на Бърт Рейнолдс

Продават любимия „Понтиак“ на Бърт Рейнолдс

2728
Бърт Рейнолдс, Понтиак

Един от любимите автомобили на Бърт Рейнолдс отива на търг през юни заедно с някои от неговите каубойски ботуши, шапки, спортни якета и други артикули, съобщи Ройтерс.

Двудневният търг ще се състои в Бевърли Хилс и е одобрен от семейството на актьора. Събитието ще бъде организирано почти година след смъртта на 82-годишната очарователната звезда. Бърт Рейнолдс беше един от любимите актьори на Холивуд.

Акцентът на търга е модел на „Понтиак“ от 1979 година, който Рейнолдс използвал в различни рекламни фото сесии. Очаква се автомобилът, който Рейнолдс притежава заедно с бизнес партньора си Джийн Кенеди, да достигне цена от 500 000 долара на търга.

Два чифта кожени кожени ботуши – един червен и един жълт – също ще бъдат предложени за продажба, като оценките стартират от 800 до 2000 долара за чифт, заедно с две каубойски шапки.

Рейнолдс започна като футболист в държавния университет във Флорида, преди травмите, претърпени в тежка автомобилна катастрофа да сложат край на професионалната му кариера.

Но привързаността му към футболния отбор на университета остава силна. Търгът ще предложи на феновете на актьора няколко персонализирани шапки и спортни якета на Рейнолдс.

Аукционът ще се проведе в Бевърли Хилс на 15 и 16 юни и ще бъде предшестван от публична изложба на някои от вещите, които ще бъдат продадени

предишна статияИзбраха най-популярната песен на Алла Пугачова
следваща статияИдва „Време за фолклор“