Хороскоп

Овен

Началото на деня може да се ознаменува с прилив на творческа енергия, жажда за свободна дейност и опити да се осъществи мечтата Ви. Само че подобно настроение ще бъде не за дълго: вече след обед ентусиазмът Ви ще изстине и ще приеме по-умерен вид. Контактите с децата, любимите хора или с колегите по някаква творческа работа , или с колегите по отдих, има смисъл да бъдат оставени за следващия ден. Вечерта не е зле да се заемете с оправянето на грешки в замислената от Вас работа. Заслужава си също да си спомните за здравето и начините да поддържате своя организъм в работна форма.

Телец

В личния Ви живот днес нещо ще потръгне съвсем не така, както сте очаквали и както сте предполагали първоначално, но пък, от своя страна, ще Ви даде простор за импровизация. Какво пък – нищо лошо няма, да подходите към разрешение на отношенията творчески, а това е увлекателно!

Близнаци

Днес яснотата е особено важна, затова трябва колкото може повече да се постараете и да се убедите, че говорите именно това, което сте искали да кажете, и че хората правилно Ви разбират. Ако не направите това, възниква сериозна опасност от конфликти. Проверявайте по няколко пъти всички изпращани от Вас писма по електронната поща, а в разговорите внимателно обмисляйте онова, което искате да кажете, преди да си отворите устата. В крайна сметка Вие ще бъдете възнаградени за своята предвидливост и съобразителност.

Рак

Още от рано сутринта ще се окажете в идеално положение да постигнете нещо много важно, особено в отношенията с другите хора. Ще Ви бъде много по-лесно да установите партньорски или романтични отношения, защото сега много лесно ще общувате и ще бъдете изпълнени с ентусиазъм. При Вас започва много конструктивен период. Уверени сте в своите сили, а желанието Ви да промените живота си към по-добро, е силно като никога.

Лъв

Днес ще имате уникалния шанс да се почувствате възрастна, зряла и силна личност, дори ако обичайната Ви представа за себе си е коренно противоположна на този образ. Половинката Ви ще бъде приятно изненадана от проявилите се нови качества. Постарайте се, да не ги загубите с течение на времето.

Дева

Денят ще бъде много уморителен. Ще се наложи да се занимавате с неща, които не предизвикват у Вас особен интерес, както и да решавате чужди проблеми и да поправяте чужди грешки, допуснати от невнимателни колеги и партньори. Ще Ви дразни и това, че сякаш хората, които Ви заобикалят, не забелязват Вашите усилия, а даже и Ви стоварват допълнително работа. Колкото и да Ви е неприятно, и у дома няма да имате спокойствие. Освен различни утешителни и ободрителни мерориятия, са възможни и доста солидни разходи, предизвикани от растящите потребности на членовете на семейството.

Везни

Звездите препоръчват на Вашия тандем, да поиграете на нещо” от баналната игра с карти на „Магаре”, до компютърните игри с преследване. Може да воювате срещу страшни чудовища, а може и един срещу друг. Важното е, да Ви е интересно и весело, а и времето да минава неусетно!

Скорпион

Вие сте идеалист и перфекционист и тези качества ще Ви помогнат да бъдете така ефективни в своите действия. Няма да се оставите, ако не направите всичко най-добре. За съжаление тези качества може и да Ви попречат. Нормално е да възприемете, че не винаги нещата са такива, каквито трябва да бъдат. Главната Ви задача е, да приемете ситуацията такава, каквато е, без да се стремите да я „поправите” по свой вкус.

Стрелец

Днес настроението няма да бъде много стабилно. У Вас ще се появи желание да научите нещо ново и да се покажете от неочаквана страна. Добре ще преминат срещите Ви с приятели и е важно през това време да не злоупотребявате с алкохола. Вероятно е възникване на нови идеи за творчество, но ще бъде доста сложно те да се развият, защото много ще се отвличате по други задачи.

Козирог

В последните няколко дни сте успявали за шест часа да правите по толкова много, колкото другите хора са правили за няколко дни. И макар че сте били заети, отлично сте се справяли със своята работа. Затова е дошло време да си отдъхнете, а и да си позволите малко развлечения, не е ли така? Вие много добре знаете това. Сложете край и поглезете себе си и своите близки. Може да започнете с гореща вана и масаж. Но не забравяйте за свещите!

Водолей

Заслужава си този ден да посветите на съвместни разходки. Те ще се окажат не много продължителни, защото за продължителни нито Вие, нито Вашия любим човек ще имате време. Но за сметка на това ще са плодотворни по отношение на решаване на личните Ви проблеми.

Риби

Днес ще бъде по-лесно да излеете душата си пред първия срещнат, отколкото да обясните на своите близки хора , какво става . Вероятно така и трябва да направите, отколкото да се мотаете неизслушани. И да се чувствате неудовлетворени.

предишна статияСлънчев ден с леко повишение на температурите
следваща статияАПИ: Дъжд и мъгла на места по пътищата в страната