Пет предмета в жилището, които привличат късмета

Най-лесният начин да постигнеш късмет в живота беше открит от експерти в областта на езотериката. За да сте постоянно на вълната на успеха и да получите това, което искате, не е необходимо да посещавате магьосници и да участвате в специални обреди. Достатъчно е да поставите в къщата няколко предмета, които имат силна енергия и надеждно привличат късмета.

Вещи в къщата, които носят късмет

Червена врата. Ако входната ви врата е обърната на юг, имате голям късмет. Според Фън Шуй това е най-доброто място за всяка врата. И ако входната врата е червена, тогава това е още по-добре – така късметът никога няма да напусне къщата и нейните собственици.

Удобно спално бельо. Оказва се, че правилното спално бельо е от голямо значение за нивото на късмет. Ако създава уют и комфорт, значи сте на правилния път – късметът ще бъде там. Важно е спалното бельо да е от памук, лен или коприна.

Фигурки на слон. Няма по-лесен начин да привлечете късмета от това да поставите фигури на слонове в къщата. Тези животни са символ на мъдрост, издръжливост и преданост. На Изток се смята, че слоновете носят късмет и успех.

Свежите цветя носят животворна енергия в къщата, а с нея и успех и късмет във всички области на живота. Поради тази причина е важно свежите цветя да присъстват винаги в дома. Но в никакъв случай не трябва да пазите изсъхнали букети и изкуствени цветя. Ефектът ще бъде обратният.

Подкова. Един от основните магнити на късмета. Важно е правилно да поставите този елемент в къщата. Най-доброто място за подкова е над входната врата. Трябва да се поставят с краищата нагоре.

предишна статияПет категории хранителни продукти, които правят хората по-тъпи
следваща статияМакрон се превърна в новия лидер на Европа