Начало Водещи Парис Джаксън в Туитър: Не съм се самоубила

Парис Джаксън в Туитър: Не съм се самоубила

1543
Парис Джаксън

Парис Джаксън, дъщеря на певеца Майкъл Джаксън, опроверга в Туитър слуховете, че се е опитала да се самоубие днес и нарече хората, които ги разпространяват „лъжци“. Сайтът TMZ съобщи, че 20-годишният модел е била приета в болница, след като се е опитала да се самоубие в дома си в Лос Анджелис.

Без да дава повече подробности, говорител на полицията е заявил пред АФП, че полицията в Холивуд се е озовала на сигнал за опит за убийство в 7.30 сутринта. Била е повикана и линейка, а „самоубиецът е бил откаран в местна болница“.

Джаксън вече един път се опита да се самоубие през 2013 година и заяви пред списание, че и преди това е правила такива опити няколко пъти.

БГНЕС припомня, че това не е първият случай, в който Парис трябва да опровергава фалшиви новини за себе си. В средата на януари тази година на нея й се наложи да опровергае информацията, че е болна и се подлага на терапия в лечебно заведение.

„Медиите преувеличават“, заяви тогава Парис и уточни: „Да, взех си почивка от работа, социалните мрежи и моя телефон, защото понякога ми се струпва прекалено много. Но съм щастлива, здрава и се чувствам по-добре от всякога“.

В миналото, единствената дъщеря на Краля на попа, която беше на 11 години, когато баща й почина, често говореше за проблемите й с депресията. В последните две години тя стартира сравнително успешна кариера на модел и направи дебюта си като актриса.

Парис Джаксън е дъщеря на Деби Роу, която беше женена за Майкъл Джаксън в продължение на 3 години през 90-те.

Кралят на попа почина неочаквано през 2009 г., като потопи в скръб милионите си почитатели по цял свят. До ден-днешен той остава в паметта на хората със своите прекрасни песни, въпреки многобройните опити да бъде очернян от своите недоброжелатели.

предишна статияПринц Уилям показа завидни умения при наливането на бира
следваща статияАфганистанец стана герой, опълчил се срещу терориста от Нова Зеландия