Начало Свят Памела Андерсън плаче за Хефнър: Аз съм това, което съм, заради него!

Памела Андерсън плаче за Хефнър: Аз съм това, което съм, заради него!

1301

Популярният модел и актриса Памела Андерсън прие много тежко кончината на основателя на „Плейбой“ Хю Хефнър. Тя го нарече „най-важният човек в живота ми“.

50-годишната американка е била на корицата на еротичното списание цели 14 пъти. За първи път това става през 1989 г., като тя е и в последното издание, което включва изцяло голи жени – през 2016-а.

Андерсън сподели клип в социалните мрежи, който е черно-бял и в него тя плаче за Хефнър. Клипчето е придружено от емоционално послание към него.

„Имам толкова много мисли. Нямам мозък в момента, за да редактирам. Аз съм това, което съм заради теб. Ти ме научи на всичко важно за свободата и уважението. След семейството ми ти си най-важният човек в живота ми. Ти ми даде живота ми. Хората винаги ми казваха, че аз съм ти любимка. Супер шокирана съм. Последният път, когато те видях , ти използваше проходилка. Тогава имаше лист хартия в джоба си, на който пишеше Памела със сърце до името ми“, пише Андерсън в описанието на клипа, в който се вижда как плаче за Хю Хефнър.

„Ще ми липсва всичко! Благодаря ти, че направи света по-добро място. По-свободно и по-секси място. Ти беше джентълмен очарователен, елегантен, рицарски и толкова забавен.

Сбогом Хеф … Твоята Памела“.

предишна статияВижте кой краде пуканките на принц Хари и каква беше реакцията на кралската особа (СНИМКИ И ВИДЕО)
следваща статияФотографии на изчезващи общности с древна култура