Кейти Пери, Орландо Блум
На снимката: Кейти Пери и Орландо Блум

Орландо Блум къса с ергенския живот, пише „Контакт мюзик“. 42-годишният актьор се мести да живее при годеницата си – певицата Кейти Пери.

Според запознати холивудската звезда е обявил за продажба по-рано тази седмица ергенското си жилище в Бевърли хилс. Блум ще живее при годеницата, на която предложи брак през февруари, като „естествена стъпка“ към бъдещия съвместен живот на двойката.

Преместването изглежда върви гладко. Звездата от „Карибски пирати“ не среща проблеми от страна на бившата си съпруга Миранда Кер, с която имат 8-годишен син Флин. Моделът явно се разбира доста добре в Кати Пери и няма нищо против тя да се грижи за детето, тъй като с Орландо споделят попечителството.

Актьорът продава жилището си за 9 милиона долара – с 2 милиона повече, отколкото при покупката му преди две години. Домът на звездата има четири спални, четири бани, охраняем вход за двора, басейн й спа зона, огромни френски прозорци с прекрасен изглед и огромна непретенциозна кухня с трапезария – подходящи за семейни вечери и забавления, както и специална стая за игри за децата.

Към момента все още не е ясно в кое от жилищата на Кейти Пери ще живеят двамата влюбени. Според непотвърдени слухове двамата може би ще закупят общ дом, в който да се нанесат заедно.

предишна статияДесет минути упражнения всяка седмица намаляват риска от ранна смърт с една пета
следваща статияОтново слънчев ден с големи температурни разлики