Начало Хороскоп Октомври ще бъде най-добър за тези три зодии

Октомври ще бъде най-добър за тези три зодии

2088
октомври

Октомври е тук и вече усещаме есенните изкушения с пълна сила. Какви са целите ти за този месец? Ще ти издадем, че той ще бъде най-добър за три зодиакални знака, така че не се колебай да се възползваш от него, ако си Близнаци, Везни или Водолей, пише Dama.bg. Ето и защо е така:

Близнаци

Слънцето активизира флиртуващия ти Пети дом на забавление, романтика и креативност този месец, а ти наистина гориш. Нека признаем, флиртуването е любимото ти забавление, а и кой може да устои на веселите пламъчета в очите ти? Новата Луна във Везни на 8 октомври осветява зоната на твоята диаграма, свързана с творческото ти изразяване, предизвиквайки колоритно ново начало. Работиш ли върху нов креативен проект? Кой знае, може би ще срещнеш някой специален този месец. Всичко е възможно в Петия ти дом. Говорейки за любов, Венера става ретроградна на 5 октомври в Шестия ти дом, свързан със здравето и ежедневната ти рутина. Възстановяваш ли отношенията на работното си място? Може би започваш нов тренировъчен режим. Каквото и да е, ретроградната енергия е идеална за работа „зад кулисите”, така че не се тревожи!

Везни

Слънцето пътува през Първия ти дом, който е свързан с външния ти вид и личната ти идентичност, затова тези две неща ще бъдат приоритет за теб през това време. Везните са една от зодиите, които най-много обичат и ценят красотата в живота. Управляваща те планета Венера ще е ретроградна на 5 октомври и ще поеме към Втория ти дом – този на финансите и самооценката. Ще си направиш такава, а по време на този ретрограден цикъл ще хвалиш малко повече себе си. Както стана ясно, планетата на любовта ще се върне в твоята зодия точно навреме за Хелоуин и дотогава ще имаш по-добра представа за ценностите си. Няма от какво да се страхуваш, напротив. Този ретрограден период ще ти донесе и известно затваряне в себе си, но може би и допълнителни парични средства.

Водолей

Слънцето пътува през Деветия ти дом – на пътуването и образованието. Изпитваш вълнение и си готова за спонтанност, както винаги. Разширяваш хоризонтите си и се чувстваш готова да поемеш по нов път. Меркурий ти влияе, така че е възможно да решиш да се върнеш към ученето. Междувременно Венера действа добре на Десетия дом на амбицията и кариерата. Така че, през това време щe си изключително привлекателна за хората около себе си. Обаче, не забравяй да забавиш малко нещата, щом Венера стане ретроградна на 5 октомври. Няма от какво да се страхуваш, но все пак бъди внимателна – може да се сблъскаш с неприятности в професионалните си взаимоотношения. Добра новина е, че когато Венера е в Скорпион, истината излиза наяве.

предишна статияОбертан: Няма причина да напускам „Левски“
следваща статияПравят джендър-тоалетни на “Олд Трафорд”