хороскоп

Овен

Енергията е много ценен и ограничен ресурс, както показва чуждия опит. Вие определено трябва да помните това сега, когато става дума за Вашия собствен ентусиазъм и възможности. Разговор – това е верният подход и затова не се напрягайте излишно. Доста съблазнително е, да се включите във всичко, което се случва около Вас, но най-добре е да подтиснете този порив. Отделяйте внимание само на онова, което действително заслужава Вашето внимание.

Телец

Днес Ви очаква прилив на позитивизъм, под формата на смях и аплодисменти. Сега Вие сте звездата в нечий живот. В необичайната ситуация, свързана с общуването, трябва да преминете по цялата дължина на сцената, и да издемонстрирате най-доброто им изпълнение. Някой търси интригуващо влияние или вдъхновение, а Вие може да се окажете идеалния кандидат. Усещате вълни на уверена енергия, и всички парченца в пъзела се подреждат в картинка.

Близнаци

Вашият обострен усет ще Ви покаже, какво точно трябва да промените днес. Не се безпокойте, че няма да Ви стигне енергията, за да доведете всичко до край – сега сте преизпъление с такова количество енергия, че ще можете да свършите всичко, което Ви е нужно. Най-вече ситуацията няма да приеме такива драматични и ожесточени обороти, от което се опасявате. Всичко ще бъде наред, но само при условие, че сте убедени в правилността на онова, което правите. Перченето също върши работа, затова енергично демонстрирайте своята самоувереност.

Рак

Днес към Вашия любим човек може да се присламчи някой друг. Едва ли това ще Ви хатеса, но място за притеснение няма да има до момента, в който да проявите своята ревност. По-добре поговорете с любимия за този трети като за забележителен човек. Вашето внимание ще бъде оценено много повече, отколкото ревността.

Лъв

Продължавайте да се движите по пътя, който сте си избрали по-рано. И обкръжаващите , и обстоятелствата ще са на Ваша страна. Може да започнете нови проекти, но само в случай да ги обмислите достатъчно добре и да претеглите всички „за” и „против”. Макар че не сте склонни на преговори и дипломатически игри, има хора, които са готови да предложат помощ и подкрепа при Вашите условия. Близките Ви хора ще се радват на Вашата компания, дори и да не вземате активно учатие в обсъждането на домашните и семейни работи или битовите въпроси. Достатъчно е да слушате внимателно и от време на време да се усмихвате, за да бъдете приети за добър събеседник.

Дева

Съвместният труд днес няма да Ви сближи с нищо – само ще предизвика раздразнение. Така че ако в плановете Ви има задача, да се харесате на някого, по-добре е да предпочетете съвместния отдих. Това даже е и по- приятно…

Везни

Този ден ще Ви донесе много разнообразни грижи, така че няма да можете да разчитате дори и на минутка покой. Всъщност, Вие не страдате кой-знае колко за това. Заедно с новата работа се появяват и нови идеи и действително ще бъдете увлечени в това, с което се занимавате. Високото интелектуално натоварване способства за нарастване на творческия Ви потенциал. Освен това, постиженията Ви са значителни, и като резултат ще имате ново и нови поводи, да се гордеете със себе си. За съжаление, заобикалящите няма да бързат да Ви се възхищават. Не им се сърдете! Ще дойде време, когато хората ще оценят и Вас, и това, което сте направили, по достойнство.

Скорпион

Прекрасно ще се справяте с работата си през първата половина на деня, но през втората деловата Ви активност рязко ще спадне. Планирайте деня си в съответствие с това, без да отлагате важните задачи. Вечерта няма да се чувствате зле, ако останете да си почивате у дома, сред привичната комфортна обстановка. Не бъдете прекалено подозрителни към близките си хора: днес сте склонни, ако не от всяка дреболия да правите трагедия, то поне драма. В обещанията си също бъдете предпазливи – склонни сте да внушавате напразни надежди на хора, които са Ви съвършено безразлични.

Стрелец

В суматохата малките детайли витаят над Вас и малко сте изостанали в опита си да ги проследите. Няма за какво да се вълнувате. Ако се захванете за работа и си разработите някакъв организационен план, непременно ще успеете! Гонят Ви крайни срокове, просрочена сметка или диск, който не сте изготвили на време, а това може да провокира някои неприятности, ако не сте достатъчно предпазливи. Като се има предвид общото Ви състояние, би могло да приемете две различни предложения за едно и също време.Само че е по-добре да откажете и двете и да се усамотите, за да си отпочинете и да се реорганизирате.

Козирог

Днес ще се почувствате като истински герой, който е в състояние да извърши най-невероятни подвизи в името на най- истинската и голяма любов. А в това, че любовта Ви е истинска, въобще не трябва да се съмнявате, особено след постигнатото през този удивителен ден.

Водолей

Днес ще Ви бъде страшно да се решите на нещо ново в личния си живот, но ще бъде нужно да го направите. В противен случай отношенията ви с любимия човек по някакъв начин ще започнат да наподобяват блато, в което няма да е уютно нито на Вас, нито на него. Постарайте се да положите максимум усилия, та това да не се случи…

Риби

Има вероятност днес да започнете да ревнувате своя любим човек, и то не от представител на противоположния пол, а от нещо абстрактно и неодушевено.: телевизор, футбол, шопинг или от някаква дейност. Изживяването няма да бъде от най- приятните…

предишна статияЯсен и студен ден с лек вятър
следваща статияРуски, германски и американски астронавти се завърнаха след 197 дни на МКС