октомври

Овен

През този ден нараства вероятността за битови усложнения (счупвания, течове, съсипване на имущество). Не е изключено охлаждане на взаимоотношенията с родителите. Може да не им харесва Вашия партньор, или , може би Вашата профрсия и репутация. Това е и неудачно време за сключване на брак, а също и за начинания, свързани с покупки, продажби, аренда, или благоустройство на жилището. Ако поискате от Началството компенсация , или намекнете за своевременно получаване на аванс (или премия) за решаване на лични въпроси, най-вероятно е , да се натъкнете на отказ. Препоръчва се да проявите търпение, и да изчакате с молбата няколко дни.

Телец

Сега имате доста работа, но си има и причини за това. Някой ще Ви затрупва с все по-нови и по-нови задачи, а Вие ще им се отдавате без остатък не само защото с нещо Ви привличат, а и защото имат много голямо значение за Вас. Затова няма да можете да се концентрирате върху нищо друго.

Близнаци

Днешния ден е благоприятен за решаване на въпроси, свързани с кариерата. Ако днес Ви предстои да правите някаква изява пред публика, бъдете уверени че всичко ще бъде успешно. Главното е, да изяснявате всичко на по- достъпен език , за да бъдете разбрани, а и да няма възможност думите Ви да се тълкуват двуяко. В отношенията с близкия Ви човек може да направите разумен компромис, подобрявайки комуникацията и степента на взаимно разбиране. На работното си място бъдете отговорни и старателни.

Рак

Събитията от този ден може да използвате в свой интерес, ако успеете да се приспособите към ситуацията. На ставащите промени трябва да реагирате много бързо, и трактически няма да имате време за размишления. Именно затова интуицията днес се оказва много по-полезна от логиката и си намира разнообразно приложение на доста места. Възможно е леко неразположение, а вечерта са вероятни главоболие и безсъница. Търсете знания, които ще Ви помогнат да забравите трудностите и проблемите. Неприятни разговори и изясняване на отношенията не са желателни . Те лесно може да прераснат в караница, за която дълго ще съжалявате.

Лъв

Необходимостта да се трудите определено няма да Ви достави радост. А съвсем ли няма и на кого да я прехвърлите? Още повече онзи, когото обичате и с когото искате да прекавате времето си, също няма нищо против да промени плановете си в полза на малко романтично приключение във Вашата компания.

Дева

В сутрешните часове неопределеността на ситуацията може да Ви подейства доста на нервите(особено ако рождената Ви дата е през август). През деня ще се появи възможност да изясните интересуващите Ви въпроси и да оправите отношенията с родителите си или с други, важни за Вас хора. Замисляйки това или онова начинание, дори то да е дребно, обезателно помислете за своето финансово състояние. Ако въпреки здравия разум започнете да се стремите към невъзможното, времето и силите Ви ще бъдат напразно похабени.

Везни

През това денонощие Вашето трудолюбие обезателно ще бъде възнаградено. Не се опитвайте да заставите себе си или хорат, с които работите или са около Вас, да се занимават с досадна, дребнава или рутинна работа. Продължителен и значим успех през това време биха Ви донесли емоционалните занимания . През този ден имате шанс успешно да се възползвате от услугите на чуждестранна фирма, образователно учереждение или широка мрежа от услуги.

Скорпион

В суматохата дребните детайли витаят над Вас и малко сте изостанали в опита си да ги проследите. Няма за какво да се вълнувате. Ако се захванете за работа и си разработите някакъв организационен план, непременно ще успеете! Гонят Ви крайни срокове, просрочена сметка или диск, който не сте изготвили на време, а това може да провокира някои неприятности, ако не сте достатъчно предпазливи. Като се има предвид общото Ви състояние, би могло да приемете две различни предложения за едно и също време.Само че е по-добре да откажете и от двете, и да се усамотите, за да си отпочинете и да се реорганизирате.

Стрелец

Днес неочаквано ще Ви се обясни в любов Ваш приятел от противоположния пол. И макат че е съвсем на ясно, че едва ли ще му обърнете внимание и едва ли ще го обикнете не като човек, а като любим човек , много трудно ще Ви бъде, да му кажете „не”.

Козирог

Днес постоянно ще Ви се иска да давате съвети на своя любим човек. Те няма да са винаги уместни и ценни, но пък и Вие далеч не винаги ще разбирате това. Постарайте се да направите всичко възможно, че с вмешателството си да не досаждате на своята половинка.

Водолей

Ще се наложи да се проявят чудеса от самообладание: днес обкръжаващите Ви сякаш нарочно ще Ви дразнят и ще Ви изкарват от релси. Не позволявайте емоциите да Ви завладеят. За постъпките, извършени под тяхно въздействие , просто няма начин да не съжалявате в последствие. Ако трябва да вземете важно решение, водете се от логиката и здравия разум. Интуицията днес има почивен ден, а чуждите съвети ще са удивително безполезни. Ще напомни за себе си стар приятел, който има за Вас приятна изненада. Вечерта обещава интересна среща или запознанство с човек, който за дълго ще завладее Вашите мисли.

Риби

Ще се наложи да се заемете с решаване на финансови проблеми, и то – не само със своите собствени. Хората, нуждаещи се от Вашата помощ ще се окажат неочаквано много и няма да е толкова лесно да подкрепите всеки. Добре би било, ако умеете да кавате днес „не” любезно и твърдо. Но денят е подходящ за участие в светски мероприятия. Не се страхувайте да привличате вниманието и да сте на показ. На околните правите изключително добро впечатление.

предишна статияСлънчево време с умерени температури днес
следваща статияАПИ: Въведени са ограничения на някои места по магистралите