зодиак

Овен

От сутринта ще се чувствате малко несигурни. Не се захващайте с нови неща, докато не свършите старите. Вечерта посветете на визити. Днес не е зле малко да подразните любимия : направете се на хладна и непристъпна, за да се изплаши и разбере, колко много Ви обича. Само не преигравайте прекалено! . И не се влияйте от малките недоразумения, защото може да Ви развалят съвсем настроението.

Телец

Виждайки, как Ваш приятел е постигнал своята цел, ще усетите така необходимият Ви прилив на вдъхновение, за да постигнете своите. Все сте отлагали това не леко решение, но днес ще се наложи да погледнете фактите в лицето, и за винаги да се избавите от тази лоша привичка. Истината без украсяване – това е Вашата единствена алтернатива. Повтаряйте си, че всички жертви, които сте принудени да направите, ще Ви се отплатят, и то много по-рано, отколкото сте се надявали! За щастие, когато обявят началото на тържеството, развлеченията ще са просто в изобилие, и съвсем точно ще разберете, с кого си струва да определите среша.

Близнаци

Трябва да си помислите, че при Вас всичко е под контрол, когато получите огромен сюрприз, който ще Ви накара да се спрете. Хубавото във всичко е това, че сюрпризът доказва, че някой мисли за Вас. Позволете се да се отклоните от пътя , да кривнете по тази щастлива пътечка, и да оставите старата рутина назад. Всичко ще се нареди без Вашето участие. Вие трябва само да се наслаждавате.

Рак

Денят е свързан с разглеждане на приоритети в дългосрочен план. Ще започнете да се замисляте, дали сте направили правилния избор и дали сте организирали правилно живота си. Темата за размишление не е лоша, но бедата е в това, че бързайки да поправите това, което Ви се струва грешно, само влошавате ситуацията и се поставяте в още по-сложно положение. Не бързайте да действате. Днешното Ви настроение е породено не от реални обстоятелства, а под влияние на негативни тенденции. Не си заслужава да разрушавате създадените връзки заради моментно раздразнение.

Лъв

За Вашия любим човек днес ще бъде изключително трудно да се реши на някакво действие, което коренно ще промени Вашите отношения. Впрочем, необходимостта от тези промени е назряла, и това се разбира и от двете страни. Постарайте се заедно да се решите на необходимата крачка, за да може отношенията Ви да се развиват.

Дева

Звездите категорично не Ви препоръчват да изнасяте лекции и да четете „конско” на празно място… Когато водите спор по глобални въпроси, най-добре е, да изоставите дреболиите, защото заради тях може да се скарате. Ако издемонстрирате упоритост и постоянство и защитите своята гледна точка по въпроса, който по никакъв начин не може да бъде наречен дреболия, много ще Ви уважават.

Везни

Професионалните разногласия стават все по-големи. Може да пострадате поради нелоялност на деловите партньори или небрежност на колегите. За много Везни сериозен проблем ще станат несправедливите изисквания, предявени от ръководството. Финансовите перспективи са не лоши, като са възможни парични постъпления. Вероятни са проблеми при общуването с близките, но до конфликти няма да се стигне. Ще успеете да предотвратите разправиите, да урегулирате семейните противоречия и да обясните на любимия човек, че за обиди и недоволство няма причина.

Скорпион

Денят е многообещаващ и доста удачен. Проблеми могат да възникнат само за Скорпиони, които не се решават да дадат воля на фантазията си и да поемат по собствен път. Оригиналност и даже екстравагантност – това са нещата, които биха Ви позволили днес да си осигурите не само подкрепата на звездите, но и на важни и влиятелни хора. Доста сте привлекателни и затова няма да можете да се оплачете от недостиг на внимание. Само че запознанствата и въобще общуването с представители на противоположния пол, изискват предпазливост, а Вие сте склонни да проявявате прекомерна доверчивост и стремеж да се опитвате да ускорявате събитията.

Стрелец

Днес неочаквано ще Ви се обясни в любов Ваш приятел от противоположния пол. И макат че е съвсем на ясно, че едва ли ще му обърнете внимание и едва ли ще го обикнете не като човек, а като любим човек , много трудно ще Ви бъде, да му кажете „не”.

Козирог

Готови сте да „разпуснете” и да си отдъхнете така, както трябва? Прекрасно, защото звездите възнамеряват да Ви устроят весела вечер. Опитайте се, да поканите всички приятели у Вас на гости, да ги нагостите с нещо вкусно, да погледате някой филм и да си купите това-онова. Moжете да поиграете на някаква игра, да си поръчате пица или нещо от китайски ресторант, и да прекарате една хубава вечер. Крайно време е, добре да си отпочинете.

Водолей

През този ден може да Ви бъде трудно да поддържате постоянна връзка с хора от даlече, а също и с представители на Вашата професинална среда, с блюстителите на закона или правовия ред. Далече от дома може да се окажете пртеснени поради недостиг на средства, или да изпитате липса на комфорт. Не се препоръчва да търсите обходни пътища за решаване на проблемите: например да давате подкуп на длъжностни лица , или да се карате с тях. Това ще Ви охаррактеризира по неподходящ начин, а и най-вероятно има и по-лесен начин да постигнете желаното.

Риби

Възможни са проблеми в личните отношения, като не е изключена сериозна караница с любимия човек. Освен това, жизненият Ви потенциал е снижен, и може да се чувствате некомфортно. Струва си да отложите сложните и уморителни дейности, и да се опитате да съхраните силите си. Помнете, че трудовите подвизи, извършени с последни сили, няма да Ви бъдат от полза. Няма да успеете да реализирате някои замислени проекти, ако се опиотвате да действате самостоятелно. Затова потърсете съюзник, с чиято помощ много неща ще станат възможни. Финансовата ситуация „върви” към по-добро.

предишна статияТопъл ден с умерен вятър
следваща статияАПИ: По АМ „Тракия” движението от 88 до 89 км. се осъществява двупосочно в една лента заради ремонт