зодиак

Овен

През този ден партньора или началника може да са в лошо настроение, поради което той (или тя) може и да не споделя. Вашия оптимизъм и скептично да се отнасят към замислите Ви. Не е най-подходящото време за споделяне на нови предложения, да се изявявате пред широка аудитория, или да се отчитате пред началника си. Не се препоръчва встъпване в брак, изясняване на отношенията с родителите , да сключвате официални съглашения (особено дългосрочни), както и да водите преговори с юристи, адвокати, купувачи и застрахователни агенти. Ако общуването е неизбежно, дръжте се пределно коректно.

Телец

Нелош ден за нови начинания, свързани с повишаване на квалификацията и правене на кариера. Вие се учите бързо, лесно запомняте нужната информация и скоро можете да встъпите в равностойна конкурентна борба с тези, които са по- опитни от Вас. Заслужава си да напомните за себе си на отдавнашни съюзници, тъй като тяхната подкрепа ще Ви е особено нужна не след дълго . В кръга на своите близки може да си позволите да разпуснете. Ще успеете да създадете спокойна и дружелюбна атмосфера , която ще Ви помогне да забравите отминалите разногласия и конфликти. Много добре ще преминат контактите с родителите и други по-възрастни роднини.

Близнаци

Денят ще се подрежда интересно, и в границите на приемлвото – непредсказуемо. Това значи, че трябва да сте напълно доволни. Непременно ще се окажат възможности да се проявите. В интерес на истината ще се наложи да „поизбутате” някого от колегите или неотдавнащни делови партньори, а това, разбира се, няма да добави хармония в отношенията. Финансови затруднения са възможни за тези, които планират големи покупки. Не е желателно да взимате пари на заем. Ще прекарате отлично времетео си със своите близки, ако се откажете от обсъждане на въпроси, чието решение не знаете. Едва ли днес биха Ви дали кой знае колко полезни съвети и мнения.

Рак

За Вас този ден е доста успешен. Той открива възможности , за които до този момент сте могли само да мечтаете.. Може да се окаже шанс да получите отлична работа, или, удържайте безусловна победа над съперници и конкуренти, да затвърдите своите позиции на сегашното си място. Имайте предвид, че сега звездите очакват от Вас действия, и няма да имате време за размисли и съмнения. Много е важно, да не забравяте и за почивката: денят ще бъде доста наситен, и Вие съвършено ще останете без сили, ако не попълните запасите си от енергия. Избягвайте неприятните разговори., които днес ще Ви действат особено угнетяващо.

Лъв

Днес Вашият любим човек ще си признае, че от край време не му е харесвало в противоположния пол някакво качество, което съвсем буйно разцъфтява у Вас. Оказва се, че точно Вие сте го накарали да погледне на това качество по друг начин. Може да бъдете поласкани.

Дева

Финансовото Ви положение е стабилно и не предвещава беди. Даже са вероятни някакви парични постъпления. Денят е подходящ за начало на нов проект. Ако не искате да изпуснете този подходящ момент, постарайте се, да бъдете по-активни. В предстоящите проекти има определен риск, но си заслужава. Върнете се към незавършените проекти и се постарайте да уточните подробностите. Много ще Ви се иска да оправите поизоставените отношения, но едва ли това ще може да стане.

Везни

Днес ще Ви се иска да поемете твърде много задължения, макар че такъв товар може да се окаже не по силите Ви. Постарайте се првилно да направите баланса между „мога” и „искам”, и да вземете единственото вярно решение между всички възможни.

Скорпион

Денят не изглежда много интересен: той е свързан с рутинна работа, която е монотонна и не изисква внимание и прецизност. Постарайте се от време на време да правите прекъсвания, макар и само за да побърборите с колегите си, или да се поразмърдате малко. Иначе преумората негативно ще се отрази и на настроението, ина самочувствието Ви. Не би било зле да се поразходите по магазините, но не за да купите нещо за себе си, а за приятели и роднини. Вечерта е възможна среща, която ще стане за Вас един вид изпит за умението Ви да се контролирате, и да пазите макар и външно спокойствие.

Стрелец

Може да почуствате, че не Ви достига удовлетворението от живота. В последно време щедро сте разпределяли своята енергия за да сте в помощ или на разположение на всички подред, и това Ви е отвлекло от мисълта за онова, което не Ви достига. Само че днес ще разберете, какво всъщност не Ви достига, и ще се замислите над възможностите, как да си го осигуритре. Много скоро ще намерите отговор, който ще Ви се струва очевиден и достатъчно привлекателен.

Козирог

На Вашия любим човек днес ще бъде трудно да Ви обясни, какво точно сяита Важно за Вас. Може би защото този въпрос няма да Ви се струва важен? Постарайте се все пак да си изясните, защо Вашата половинка така се вълнува от този аспект на Вашия живот, и се вслушайте в нейните съвети…

Водолей

За Вас денят ще бъде нелош. Проблеми могат да възникнат не от негативни външни обстоятелства, а от Вашите вътрешни противоречия(например от неумение да съгласувате Вашите физически, емоционални и духовни потребности). Ще имате възможност да си намерите помощник или посредник, който да Ви помогне да се справите с текущите задачи. Само че няма да можете да разчитате прекалено на тази услуга и за в бъдеще.

Риби

Предстои Ви нещо ново. Нов проект? Нова квартира? Нова любов? Възраждане на надеждата? Нова енергия? Нов вид спорт? Нова кола? Старата кола, миришеща на нова, благодарение на нечия блестяща идея да се продава спрей с мирис на нова кола?… Каквото и да е, то може да се окаже доста вълнуващо….

предишна статияТемпературите остават около нулата, валежите спират
следваща статияАПИ: Продължават ремонтите по магистралите