Начало Хороскоп Някой трябва да смени стила си, за да успее, а друг го...

Някой трябва да смени стила си, за да успее, а друг го очакват изпитания днес

1040
Хороскоп

Овен

Мозъкът Ви навлиза в много мощна фаза, особено що се отнася до визуалните способности. По тази прчина денят е идеален за реализация на художествени стремежи и проекти. На домашния фронт най-вече може да се заемете с битови подобрения или козметичен ремонт, за който отдавна сте мислили. Може и от самото утро да Ви посети вдъхновение , с помощта на което да си изясните, какви решения трябва да вземете. Замислете се за обновяване на гардероба – от новия си образ бихте придобили увереност.

Телец

Много рядко се случва така, че представител на Вашия знак да се чувства неуверено. Това значи, че на другите е трудно да се справят с Вас, тъй като едва ли бихте позволили някой да вземе връх . Ако някой поиска да Ви прехвърли представителни пълномощия, Вие няма да започнете да отказвате. Ако се наложи пък да защитавате хора, които не са в състояние да направят това сами, с радост бихте го направили. Така че ако днес Ви попадне подходящ случай, непременно се възползвайте от него.

Близнаци

Когато се возите на влакче в някакъв увеселителен парк, впивате ли се в парапета с всичка сила и и седите ли със затворени очи, докато всичко свърши? Или смело гледате напред, наслаждавайки се на всяко изкачване или завой? Какъвто и да е Вашият стил, сменете го днес с противоположния. Когато сте обхванати от пътна треска, действайте, ръководейки се от своите инстинкти. Ако Ви е трудно да отворите очи, това само показва важността на онова, което трябва да видите. А ако сте привикнали да знаете, какво Ви предстои, възможно е, да е дошло време за някакви тайни.

Рак

Това е ден на приятно неформално общуване. Не се отказвайте от поканите за празненство по случай рожден ден, годишнина от празник или някакво друго тържество. Ще прекарате времето си добре, ако се окажете в компанията на почти непознати хора. Освен това този ден денят е изключително подходящ за среще с родителите на Вашата „половинка” и съвсем няма да е трудно да намерите общ език . Ако планирате да се занимавате с някаква работа, имайте предвид , че успешното им завършване не зависи само от положените старания от Ваша страна, но и от стечението на обстоятелствата. Ако в нещо не Ви върви, просто превключете на друго занимание.

Лъв

Забързан ден ви очаква или поне ще се наложи да проведете множество разговори. Не давайте обещания наляво и надясно, защото няма да смогнете да ги изпълните всичките, независимо от оптимистичното ви настроение.

Дева

Не се стеснявайте да подхождате творчески към възложените Ви задачи, както и да проявявате дадените Ви от природата таланти и способности. Постарайте се да използвате максимално всички възможности, които сега Ви дава небето. Ако сухия, делови и официален стил на общуване не води до желания резултат, потърсете друг начин. Това е добро време за любовни контакти. Ако децата Ви показват непослушание, като начало потърсете конкретната причина за техния инат. Напълно вероятно е, те да имат собствени планове, които съвсем да не съвпадат с Вашите.

Везни

Предстоят Ви няколко сериозни изпитания, и звездите са Ви подготвили не малко съблазни и изкушения. Ще успеете да не се поддавате на провокациите на съперниците и конкурентите, но да се съпротивлявате на близките, които се опитват да Ви манипулират, ще бъде доста по-трудно. Има финансови въпроси, които изискват незабавно разрешаване. Отнесете се към тях сериозно, без да разчитате на късмет. Ситуацията изисква спокойни размисли и никакви внезапни приумици не са нужни. Вечерта е подходяща за общуване с приятели или романтични срещи.

Скорпион

Ритъмът на живота се понижава и денят обещава да бъде не само спокоен, но и приятен. Ще успеете да внесете в живота си някакво разнообразие, без да създавате при това дискомфорт нито за себе си, нито за близките си. Денят е подходящ за посещение с музей, театър или изложба, тъй като сега сте особено възприемчиви към изкуството. Отлично ще може да се справите с реализация в живота на оригинални идеи, отнасяши се до уреждане на дома или до промяна на интериора. Ако правите за тази цел покупки, навярно ще направите отличен избор.

Стрелец

Този ден ще Ви подари хармония в общуването с любимия човек, а и с деловите парньори, както и успешна работа в насоки, имащи отношение към законите и законодателните институции. Много успешни ще бъдат кратките пътувания, свързани с обществена или художествена дейност.

Козирог

Неспокоен и противоречив ден. Ту ще сте преизпълнени с вдъхновение и ще сте готови да споделяте интересни идеи, ту ще се намирате в състояние, близко до депресия, и ще избягвате компанията дори и на най-близките си хора. Важна ще бъде подкрепата на членовете от семейството и на най-близките си хора, и навярно ще я получите, а да се оплаквате от несправедливостта на живота в това отношение просто няма смисъл. Денят е подходящ за активна почивка . Жадувате за нови впечатления, а любимият Ви човек ще се стреми към спокойно прекарване на времето. Без съмнение, това може да стане причина за спорове.

Водолей

От дълго време Ви се искат близки и доверителни отношения. Понякога всеки трябва да вземе нещата в свои ръце. Сродството на душите не се появява от никъде. Сега е най-подходящото време да се огледате наоколо си и да потърсите хора, чийто начин на мислене Ви е близък. Защо не планирате нещо като игра на тенис или сбирка на пица, за да укрепите възникналата помежду ви връзка ? Само ще се радвате на онова, което ще се получи като резултата.

Риби

Денят ще бъде доста успешен, но няма да избегнете и някои досадни недоразумения. Вашата задача е, да запазите спокойствие и оптимизъм. Помнете, че даже грешките, допуснати днес, могат да Ви свършат добра работа, ако навреме ги анализирате и оправите. Днешният ден е много хубав от финансова гледна точка. Постарайте се, да не оставяте нищо недовършено. Дори и сами не бихте се чувствали добре, ако не „затворите” и последната страница. Ако пък се наложи да действате заедно с хора, които не са Ви приятни, постарайте се, да запазите спокойствие.

предишна статияИ днес си стойте в къщи, навън не е за разходки
следваща статияАктуална пътна обстановка