Овен Днес Вашият любим човек дълго ще Ви развлича със своето чувство за хумор и

Овен

Овен Предстои Ви един сложен ден, в които ще имате достатъчно предпоставки да нервничите. Може да разчитате на проверени съюзници, но и от новите контакти не бива да се отказвате. Днес ще имате идеална възможност да разширите своя кръг на общуване. Само че трябва да имате предвид, че да очатовате представителите на противоположния пол, днес ще Ви бъде по-трудно от обикновено. Звездите нямат нищо против деловите и приятелски срещи, но романтичните е по-добре да отложите. Вероятни са загуби, които ще бъде трудно да предотвратите. Постарайте се да не прехвърляте отговорността за своите грешки на другите, защото няма да Ви го простят.

Телец

Размишленията, които са Ви държали под напрежение до днес, през това денонощие вече няма да са толкова актуални. Ако през предишния ден Ви се е случило нещо неприятно, много сте уморени или инициативата Ви е претърпяла поражение, през този ден ще можете да забравите за тези досадни обстоятелства и ще започнете да гледате в бъдещето по-оптимистично. Възможно е явно подобряване на отношенията с началството, приятелите или висшестоящи лица. Може да се окаже че имате таен покровител или съмишленик, които да са готови да Ви помогнат, без да афишират своята персона.

Близнаци

Този ден е добър за онези, които си поставят многобройни и разнообразни цели. Ще можете да се занимавате с няколко неща едновременно, както и да превключвате от една задача на друга, без да обърквате каквото и да било, без да губите и без да забравяте. Грешки са възможни, но ще успеете да ги поправите незабавно. Възможни са проблеми в семейството и не е изключено скарване с любимия човек. И не се безпокойте: всички наболели проблеми ще успеете да решите през близките няколко дни.

Рак

Мислите си, че Вашият вътрешен свят е най-уютното място във Вселената? Това е разбираемо особено сега, когато Вашият разум е ангажиран с най-разнообразни идеи и фантазии. Вярвате или не, но има способ да бъде взето под контрол Вашето плодотворно и богато въображение, както и неукротимата Ви творческа енергия. Просто трябва да сте готови да я насочите в необходимата посока. Това, което ще се получи при Вас като резултат днес, може да накара обкръжаващите да променят мнението си, и в крайна сметка да си отворят очите.

Лъв

Най-добре е този ден да прекарате в семеен кръг. Укротете своя ентусиазъм, забравете старите обиди и се примирете с домашните си. Погледайте заедно някакъв филм, но у дома, защото иначе са възможни разочарования, което пък ще предизвика нов конфликт. Изберете някакъв надежден и вече изпробван вариант” – „Хубава жена”, например…

Дева

Днес на Вашия любим човек ще се наложи, да решава някакъв много важен и много сложен проблем. В решаването му ще е необходимо и Вашето учатстие – както морално, така и физически. А колко ще бъде трудно, въобще не може да си представите..

Везни

През този ден ще Ви бъде особено трудно да си наложите да обясните тази или онази очевидна истина на своя любим човек. Въпреки всичко ще бъдете на двеста процента убедени, че така или иначе той пак няма да Ви разбере. Може би не си заслужава от самото начало да сложите кръст на всичко, а все-пак да опитате да направите нещо?

Скорпион

Даже и всичко да Ви се подрежда добре, не пренебрегвайте и малката помощ от приятели и роднини – възможно е това още повече да опрости за Ви и да повдигне Вашето настроение. През този ден е добре да се занимавате с всякакъв вид творчество, което да е с елементи на оригиналност. Вашите природни способности (особено оптдавна забравените) , могат да Ви направят добра услуга. Може да преуспеете и да станете известни, правейки неголяма услуга на други хора. Вероятен е успех в търговията, в посредничеството или в някакво приложно изкуство.

Стрелец

С идеите правите това, което правят почитателите на бодибилдинг със своето тяло. Взимате идеята, дослагвате и необходимото количество „хранителни вещества”, тренирате я, разработвате я, и в крайна сметка получавате такъв резултат, който може да издържи конкуренция даже на международно ниво! Възможно е някога Ваша идея да може да се реализира в политическата сфера. Може да изкарвате доста пари и със своята организираност и със славата си на целеустремен човек, с дисциплинираност, а също и с таланта си, да превръщате не лошите идеи във великолепни.

Козирог

Бъдете по-предпазливи с физическото натоварване. Днес то може да Ви навлече проблеми със здравето. Не са изключени и малки травми по време на работа. Даже и не си помисляйте, че ще се справите бързо с цялата работа – нали знаете, че на Вашия знак е свойнствено забавеното действие. Запазването на мира в отношенията с близките става трудна задача. Ще се наложи да правите отстъпки, а упоритостта Ви може да доведе до конфликт. Приятели, попаднали в сложна ситуация, ще се обърнат към Вас за съвет.

Водолей

Да се свиете на кравай, да се заврете в най- длечния ъгъл и да се покриете с някаква вехтория…. Да, днес не сте най- общителния човек, а и не искате да бъдете. А и по принцип, никой не Ви кара… Общуването с любимия може да ограничите до ласкава целувка или СМС, състоящ се само от две думи: „Обичам те”, и всичко ще бъде достатъчно.

Риби

Предстои Ви успешен ден. Вашият любим човек ще бъде постоянно до Вас, когато се занимавате със своите работи, но това съвсем няма да Ви пречи. Напротив, това ще Ви позволи да се занимавате със своите работи и да се чувствате по-уютно и защитено. Както никога.

предишна статияНово застудяване днес
следваща статияЕлектронните цигари променят микрофлората на устната кухина