Овен Днес за Вас ще се грижат много красиво и трогателно, при това демонстрирайки изключителна нежност към Вашата особа. Постарайте се да

Овен

Очаква Ви един доста неспокоен ден. Може временно да загубите увереност в себе си, да станете прекалено впечатлителни, чувствителни и раними. Освен това ще се появят неочаквани, но не лишени от основания подозрения, засягащи поведението на близките. Изглежда че хората, на които сте свикнали да се доверявате, не са съвсем откровени с Вас. Повишава се нивото на Вашата метеочувствителност, възможно е влошаване на самочувствието. Не е желателно посещаването на шумни светски мероприятия, изискващи точно съблюдаване на правилата и етикета.

Телец

Ясно ще си дадете сметка днес, че с Вашия любим човек идеално си подхождате и просто сте създадени един за друг. Съвсем очевидно е, че ще има ситуации, коити ще Ви убедят в това. Например, мненията Ви за възпитанието на децата или плановете за прекарване на почивните дни, ще съвпадат. Звездите Ви съветват да пазите Вшите отношения – пълно разбиране между партньорите не се среща често!

Близнаци

Доста трудно ще бъде днес на Вашия любим човек да разбере, защо събитията в личния му живот се развиват именно по такъв начин. Разбира се, Вие бихте могли веднага да му отговорите на този въпрос, но по една или друга причина просто няма да сметнете това за целесъобразно. А дали сте прави?

Рак

През този ден Вашият любим човек най-сетне ще забележи, че нещо не Ви е наред , и ще си даде сметка, че е крайно време да направи нещо по силите си, за да се усмихнете и в края на крайщата да се зарадвате на този свят. Опитайте се и Вие да му съдействате с всичко възможно, че нещата да се получат.

Лъв

За решаване на текущи делови въпроси трябва да изберете сутрешните часове, когато ще имате по-голямо количество физическа енергия. През втората половина на деня ще Ви ангажират допълнително и задачки, свързани със семейството. Ако поискате да направите дома си по-уютен, пребиваването Ви там ще стане още по-привлекателно. Вечерта обсъдете с домочадието последните новини и поговорете за насъщните материални и битови проблеми. В края на деня емоционалността Ви ще нарастне и може да се засили склонността Ви към еротични удоволствия.

Дева

Няма да е лесно днес на Вашия любим човек да Ви прости някаква обида , заблуда или шега, на която не придавате никакво значение. Тя много ще засегне Вашата половинка и ще Ви застави да се замислите за много неща, и преимуществено не за съвсем приятни.

Везни

Днес ще бъдете склонни към проява на скъперничество. Това може да се отнася както до работата, така и до трудно заработените Ви пари. Само че никой не обича стиснатите. Може би трябва да се опитате да намерите златната среда , така че търсете алтернатива, която да позволи на всеки човек да почувства своята ценност и да не позволява хората да се чувстват излъгани.

Скорпион

Днес ще се наложи доста дълго да убеждавате своя любим човек в правилността на това или онова действие, което бихте искали той да предприеме. Не се знае , дали ще успеете да се справите с това или не, но ще се наложи да направите замисленото самостоятелно.Настройте се за това по- рано.

Стрелец

Доста дълго време сте успявали много лесно да се справяте с всичко. В ръцете си сте имали и силата, и всичките необходими ресурси. Хората виждат във Вас достатъчно опасен противник. Само че Вие искате от живота повече и единствения начин да го постигнете е, да излезете от своя ъгъл и да се заемете с желаното. Дори и да не изпадате с ентусиазъм от мисълта да запретнете ръкави и да се поизпотите, пак трябва да го направите. Усилията Ви ще доведат до удивителни резултати.

Козирог

Днес най-сетне ще разберете, какво искате от своя личен живот като цяло, и от Вашия любим човек в частност. Само не избързвайте да реализирате веднага намисленото! Може би това, което за момента е истина от последна инстанция, още утре ще се оцвети в съвършено други цветове…

Водолей

Много хора намират електронните устройства за достатъчно дразнещи. Разбира се, не всички, а само онези, които пищят, звънят или вибрират в най-неподходящия момент и то със строго определена цел: да им попречат да направят онова, с което са заети в момента. Даже и Вие, като представител на знака, обожаващ електронното оборудване, може да изпитвате подобни чувства. И днес ли? Не, защото на другия край на проводника може да се окаже човека, от когото отдавна сте чакали да получите някаква вест.

Риби

Днес ще мислите оригинално и нетривиално. Това ще Ви позволи да взимате бързи и неочаквани решения. А и съвсем не е задължително, те да бъдат правилни! Хубаво би било, ако Вашия любим човек Ви бъде малка „спирачка” и да Ви е критик в полза на здравия разум.

предишна статияГрадът, който ще приюти „Евровизия” през 2020 г., ще е ясен през август
следваща статияСлънчево време с температури над 30 градуса и редки превалявания