зодиак зодии

Овен

Днес Вашия любим човек със завидно упорство ще Ви разказва за някоя своя нова идея, която едва ли ще Ви е интересна, както на него. Само че не само ще трябва да я изслушате, а даже и да кимате с ентусиазъм: оказва се, че няма да измте никакъв друг изход.

Телец

Днес за любимия Ви човек ще бъде много важно Вашето одобрение. Затова нека да не Ви помръзва да кимате, да се съгласявате с всяко негово действие, инициятива и даже дума. В противен случай той може да се затвори в себе си и въобще нищо да не прави в течение на дълъг период от време.

Близнаци

Няма да можете да наречете събитията през този ден интересни. Те ще се развиват предсказуемо и съвсем няма да можете да разчитате на изненади. Спокойно можете да се занимавате с текущите задачи и да се стремете да реализирате в живота по-рано направените от Вас планове. С новите идеи нещата стоят по-зле , защото просто ги нямате. Възможни са незначителни разногласия с колегите. Днес ще можете да направиоте добри покупки, ако се вслушате в мнението на своите роднини и приятели. Не разчитайте на собствената си интуиция! Сега тя отлично може да Ви подведе.

Рак

Днес трудно може да накарате вътрешния си двигател да заработи на пълна мощност. Ако планираните з а днес събития съвсем не Ви вдъхновяват, проявете инициатива и променете малко своя график. Докато чакате някои неща да застанат на местата си, заемете се с нещо неочаквано. Удивете приятелите си с обедна визита, с кокетно телефонно позвъняване или с шеговито електронно писмо. Всеки ден блести с такива краски, с каквито сами го оцветявате. Затова, имайки тази информация, вкарарайте я в действие и превърнете този ден в такъв, какъвто искате да го видите.

Лъв

Възможен е успех в тайна работа, а също и във всяка нестандартна, оригинална и широкомащабна дейност. Ако правилно планирате нещата в тази сфера, имате шанс да получите или материална изгода, или морално удовлетворение. Не е изключено да предпочетете да се опирате не на нови и модни прогресивини повеи, а на своите ценности, които все още не са загубили напълно своята актуалност. Не се страхувайте да търсите подкрепа от стари приятели и предишни покровители, но не възлагайте всички надежди само на тях.

Дева

Днес може да се окаже, че имате някаква покана за среща. Само че до последния момент няма да можете да решите, искате ли да отидете, или не. Звездите Ви съветват, все пак да отидете. Може пък изведнъж да Ви хареса!

Везни

Днес звездите ще Ви дарят с още по-голямо обаяние и даже с неприлична привлекателност, макар че не може да се каже, че имате нужда от това. Не е учудващо, че просто сразявате околните на място, та затова трябва по-внимателно да боравите с това оръжие. И сами знаете, колко силно е Вашето обаяние. А сега като го умножите по сто и даже по хиляда?… Виждате ли? Така че се постарайте, да намалите оборотите…

Скорпион

Старайте се спокойно да се отнасяте към всичко, което става около Вас. Много неприятни събития от този ден няма да имат никакви последствия, ако не започнете да реагирате прекалено болезнено. Днес може просто да си затваряте очите за това, което не Ви харесва. Още утре много от проблемите ще изчезнат от хоризонта. Единственото, което не трябва да оставате без внимание са отношениято с близките. Ако днес Ви заподозрат в егоизъм, хармонията ще бъде нарушена за дълго време. Не си икономисвайте добрите думи.

Стрелец

Позволете си, да удовлетворите своето любопитство – в това няма никакъв риск. Ще получите море от удоволсзтвия от всякакъв род разследвания! Изучете подробно онова, за което отдавна Ви се е искало да научите повече. Използвайте максимално свободното си време, за да търсите нужната информация, илюстрации и тем подобни…. Любопитството може да Ви дойде много добре и в романтичната сфера. Смело задавайте въпроси, отговорите на които доста отдавна Ви се е искало да узнаете. Отхвърлете своето стеснение и направете решителната крачка!

Козирог

Неочаквано известие ще Ви накара да се откажете от своите планове. Старайте се да проявявате мъдрост и издръжливост, като се доверявате на интуицията си, и не се страхувайте, да отстоявате своите интереси. Вашият бизнес-нюх ще бъде оценен по достойнство. Очаквайте предложение да се заемете с нова работа или с неочакван проект. Днес ще успеете да решите важни семейни въпроси, както и да създадете благоприятни условия за по-нататъшно развитие на отношенията, играещи важна роля в живота Ви. Погрижете се, в дома Ви да е приятно и уютно. Дреболиите, нарушаващи битовата Ви хармония, могат силно да Ви дразнат.

Водолей

През този ден Вашият любим човек ще бъде за Вас пътеводна звезда. Вие ще сте готови планини да преобърнете, само и само да станете достойни за такъв потресаващ човек като него, или да заслужите неговото одобрение или похвала. Това ще Ви помогне бързо и качествено да се промените в по-добра насока.

Риби

Сметките Ви за попълване на бюджета в близко време са неоправдани. Ориентирайте се по мнението на стари приятели, ако не се доверявате на своята интуиция. Хубав ден за стабилизиране на отношенията с любимия, но още по-добре ще бъде, ако го посветите на себе си, и само на себ си… Не си заслужава да обръщате внимание на скептиците и песимистите, които се опитват да създадат проблем и на чисто и спокойно място! Вечерта се постарайте да се освободите от нервното напрежение и да си отпочинете както трябва. Неприятен сюрприз може да Ви бъде поднесен от познати от друг град.

предишна статияПредимно слънчево време с леко заоблачаване следобед
следваща статияАПИ: На много места вали дъжд, възможни са заледявания