хороскоп

Овен

През този ден ще си спомните, какво е това ревност. Припомнянето ще бъде не от приятните както за вас, така и за Вашия любим човек. Само че понякога това е просто необходимо за да Ви разтърси и да освежи Вашите чувства. Звездите се надяват, че само за това….

Телец

Днес направете нешо, което ще може да пробуди Вашите чувства. Изследвайте нови аромати, звуци, текстури – в света има толкова онтересни неща и макар че никога няма да можете да опитате абсолютно всичко, трябва да искате да знаете колкото се може повече.Сега е най-подходящия момент за това. Вие като гъба се опитвате да попиете всичко, което се изпречва на пътя Ви. На практика може да се обогатите с множество нови идеи и да намерите нова насока на живота си.

Близнаци

Каквото и да се случи днес помежду ви, то само повече ще Ви сближи. А това значи, че всякакви неприятности и препятствия в живота не могат да Ви изплашат, щом сте заедно. Нали помните: лесно се чупи една пръчка, но съвсем не така стоят нещата с цяла връзка. Това е валидно и за този ден…

Рак

Бавно се отдалечете от портмонето си! Вашето желание да се обзаведете с тази така желана „джаджа” или да се отдадете на „магазинотерапия” днес ще приеме широк размах, и затова стойте по-далече от наличните пари и кредитни карти. Вместо да се разхождате по търговската улица, стойте си на място. Изключете компютъра и не се изкушавайте от разпродажбите в Интернет, а си вземете книга и за дълго се потопете в чуждата реалност. Денят е хубав за медитация и прозрения. Отношенията в семейството и на любовния фронт са хармонични. Прекрасното самочувствие ( евентуално – и настроението) ще Ви донесе успех във финансовите въпроси. Може да намерите практическо приложение на своето вдъхновение.

Лъв

Тъй като през този ден ще сте доста настойчиви, а и няма да искате да виждате препятствията пред себе си, има вероятност да преуспеете. Пък и едва ли някой би рискувал днес да застане на пътя Ви: това е наистина опасно. Постарайте се да постигнете колкото се може по-значими резултати, докато Вашите недоброжелатели не са измислили , как да Ви попречат. На тези представители на Вашия знак, които планират да посетят някакво светско мероприятие, просто няма начин да не им провърви. Очакват ги интересни и многообещаващи запознанства. Вие не си „губите главата”, но и не пропускате възможност да пофлиртувате. Действайте!

Дева

Самота в тълпата – това е за Вас. Даже редом с любимия човек, ще се чувствате неразбрани и никому ненужни. Постарайте се по никакъв начин да не показвате настроението си пред своя любим човек, защото може да реши, че всичко е заради него, и да се разстрои. А , в интерес на истината, няма никаква вина.

Везни

Двама от Вашите познати са свързани с някаква тайна, и днес това ще представлява за Вас особен интерес. Възможно е тяхното запознанство да носи професионален или приятелски характер и затова където и да идете, дръжте ушите и очите си отворени. Ако можете да съедините точките в картинката и да направите разумни предположения, ще бъдете в състояние да разрешите тази загадка. Забавлявайте се и не се страхувайте да здравословна доза перчене. Ако правилно разиграете своите карти, това ще Ви донесе победа.

Скорпион

На Скорпионите, които са заети с решаването на важни практически задачи и преодоляване на битови трудности, денят едва дали ще се стори успешен. Претоварването се отразява не само на физическото, но и на емоционалното състояние и кара представителите на знака остро да реагират на съвсем дребни и несъществени неща. Любимият човек ще се отнесе към това с разбиране, но новите познати, като и някои роднини, могат да се окажат неприятно изненадани. Сега не сте достатъчно икономични и можете да похарчите повече пари, отколкото имате възможност да си позволите. През днешния ден не купувайте неща, които са за дългосрочна употреба.

Стрелец

Вие сте изключително непоследователни в своите постъпки, но това въобще не Ви пречи – първо: приятно да прекарвате времето си; и второ: да постигате някои от целите, които сте си поставили. Благодарение на изключителната си наблюдателност, ще забелязвате онези шансове и възможности, от които не са се възползвали хората, които са около Вас, и в резултат на това ще се окажете далече пред конкурентите си. Определена опасност за Вас представляват слуховете, които разпространяват Ваши отдавнашни недоброжелатели. Лъжливата информация се разпространява с неочаквана бързина, а за да я опровергаете, ще се наложи доста да се потрудите.

Козирог

Денят обещава да бъде успешен практически във всяко отношение. Необходимостта да станете по-дисциплинирани, сдържани и икономични, няма да Ви се струва нещо необичайно, а и напълно ще се съгласува с някои от основните черти на Вашия характер. Допълнителна важност ще придобият въпроси, свързани с висшето образование или коригиране на мирогледа и поддържане на авторитет сред близкото и далечно обкръжение. Лесно ще примирите идеалите си с текущата действителност. Най-добре ще е, да не си правите днес нови планове.

Водолей

Мислете по- малко! Ако не послушате съвета, това може да доведе до много печални последствия, тъй като премисляното от Вас са чисти глупости. Най-популярната мисъл обещава да бъде класическото „мен никой не ме обича” – с всевъзможните вариации на тази тема.

Риби

Ще се появи възможност да сключите няколко изгодни, но за съжаление взаимно изключващи се сделки. Изберете тази, която Ви се струва по-надеждна: не трябва да рискувате без особена нужда. Денят не е лош за започване на собствена работа или инвестиция в бизнес, в които ще бъдете заедно с роднини и приятели. Неочаквано ще се появи възможност да уредите отдавнашен семейни конфликти. В личната сфера ще успявате да намерите много оригинални и изключитено ефективни решения . У околните това ще предизивика удивление и възхищение от Вашите способности.

предишна статияТемпературите падат, слаби валежи от дъжд и сняг
следваща статияАктуална пътна обстановка