ден зодиак парични проблеми

Овен

За Вас, както и за всички праволинейни Овни, това ще бъде много комфортен ден. Днес можете да говорите всичко, което Ви мине през ум, и никой няма да се обиди, нито ще Ви запомни с лошо. Много сте онергични и сте в състояние да преодолеете всякаква преграда, но на тези, които са с Вас, е трудно да се придържат към такова темпо. Бъдете снизходителни към тях. Днес сте особено привлекателни за представителите на противоположния пол и затова не трябва да се учудвате на многобройните знаци на внимание, нито на комплиментите и обясненията. Само помнете, че между тези, които Ви хвалят, вероятно има и най-обикновени ласкатели.

Телец

Днес в хода на събитията ше станат неочаквани промени, които не може да не Ви засегнат. Най-вероятно ще Ви се прибавят нови грижи и ангажименти и остава да се надявате, че ще бъдат приятни. Отгоре на всичко Вашият любим човек ще откаже да Ви сподели някаква своя тайна, защото ще се бои да не се разприказвате, или ще реши, че това не Ви засяга. Не се вълнувайте – ще раберете всичко малко по- късно!

Близнаци

Отделете малко време и намерете за своя любим човек играчки, която максимално да подхожда на неговото лице, форма или общо настроение. Именно сега шансовете да намерите такова чусдо, са доста големи. Всъщност, може да се случи и обратното: купувайки играчка, може да срещнете човек, който страшно да прилича на нея и който да се окаже, че Ви е подарък от съдбата.

Рак

Днес на Вашия любим човек ще бъде интересно да си изясни причините за Вашето поведение. Дори и да няма никакви особени причини, а и поведението Ви да не се различава кой знае колко от обичайното, звездите препоръчват да измислите нещо. В противен случай има опасност, да Ви заподозрат в неискреност.

Лъв

В последно време сте работили в невероятно бързо темпо:или физическо, или умствено. Дошло е време да поспрете. Откажете се от някои покани и направете истинска обедна почивка, като планирайте да останете известно време на саме. Спадът на активността ще бъде полезен не само на Вас, но и на портмонето Ви, а умножаване на средствата за черни дни, е много важно , ако искате да извлечете максимума от бъдещо пътуване.

Дева

Днес не трябва да разчитате на Фортуна. Тя е сляпа, и даже, без да иска да Ви обиди, може да изхвърли всяка дяволия. Каните се, да повторите грешка, която веднъж сте правили. Нали трябваше да си напарвите съответните изводи? Нужно ли Ви е отново да се разочаровате?

Везни

Понякога е по-безопасно да предоставите контрола над Вашите спестявания на някой друг, например на високопоставени хора. А понякога е обратно – най-добре е, да контролирате всичко самостоятелно. Сега е настъпил момент, когато всичко свое е добре да държите при себе си, особено ако пътешествате и може да се случи нещо във всеки момент. Допълнителният багаж няма да създаде толкова много проблеми, както изглежда на пръв поглед.

Скорпион

Чувствата Ви са готови да излязат на показ. Възможно е обкръжаващите Ви да си помислят, че сте много непостоянни и непредсказуеми. Обикновено сте живо въплъщение на преданността и обичате постоянството във всичко. Но сега по някаква причина не можете да се накарате да направите макар и едно нещо така, както сте го правили вчера или през всички минали месеци до сега. Не се плашете! Възможно е да е дошло време нещо да се промени, а Вселената вече е съставила план, как да Ви помогне.

Стрелец

Подходящ ден за преговори, срещи с потенциални партньори, а също и с влиятелни хора, способни да подкрепят започнатото от Вас. Днес може да убедите когото си искате в своята правота, като не полагате за това сериозни усилия. Умението да взимате решения ще Ви бъде доста полезно, когато се сблъскате лице с лице с недоброжелателите. Тогава те панически ще избягат от мястото на срещата. Този ден е изключително подходящ за проявяване на инициатива в личните отношения, и това ще е от полза. Ако пък сте в процес на търсене на своята „половинка”, бъдете готови за съдбоносна среща.

Козирог

За хората, с които общувате, контакта с Вас е огромно удоволствие, а и освен това от Вас може да се научат на много неща. Днес ще се опитат да приложат на практика получените от Вас знания, колкото и да не е подходящ момента и независимо от вероятността резултатите да не са особено добри. Непременно ще забележите това и ще им обърнете внимание.Еъзможно е дже да ги помолите, да понамалят ентусиазма поне малко…

Водолей

Нещо е на път да се случи, и Вие отлично знаете това. Възможно е, да е крайно време, за да определите среща на човека, по който от доста отдавна въздишате и да си изясните, дали и двамата сте готови, да изведете отношенията си на ново ниво. Последното, направено от Вас предложение е напълно възможно да бъде прието. Или да е била получена и одобрена Вашата кандидатура…. Убедете се, че сте готови за голяма изненада в живота си. Не поемайте твърде много задължения, тъй като много скоро няма да сте господари на собственото си време….

Риби

Напрежението през денонощието постепенно ще намалее. Ще станете по-гъвкави и изобретателни и може да прилагате за решаване на актуални задачи не само преки, но и „обиколни” и неформални пътища. Старайте се да не се опитвате да заглушавате неприятностите с алкохол или по други подобни начини. Преди да направите нещо, убедете се, че сте избрали правилното направление. Избягвайте нечестността в работата и в общуването.

предишна статияЗначителни валежи в Западна България
следваща статияШокиращо: Британският топ модел Стела Тенант се е самоубила