зодиак

Овен

Продължавайте да вървите по пътя на стимулите. В дадения момент е по-добре да откриете емоциите, предизвикващи дискомфорт. Когато се научите да съществувате в неудобни ситуации, ще облекчите своя живот. Всичко, от което се страхувате, днес заслужава Вашето внимание. Внимателно анализирайте тази ситуация, направете изследване , и ще откриете, че в крайна сметка нищо не е така страшно. Обърнете се към хората, които интересуват Вашата романтична страна. От тях може да получите важни уроци, стига само да ги наблюдавате известно време в действие.

Телец

На Вашия любим човек днес много ще му се иска да Ви достави неочаквано удоволствие и даже ще успее, ако не му пппречите. А начини да бъдете пречка ще намерите многи: излишен въпрос, ненавременно връщане у дома, поглед не натам, на където трябва…

Близнаци

През този ден свръхважни събития в семействата на Близнаците не се предвиждат. Вероятни са малки разногласия с децата, които при неумело поведение може да прераснат в голям и усложняващ се конфликт. Звездите Ви съветват, да не следвате своите емоции. Днес разумът ще Ви бъде най-добър помощник. Конфликти са вероятни с Овни и Телци.

Рак

За Вас този ден е доста успешен. Той открива възможности , за които до този момент сте могли само да мечтаете.. Може да се окаже шанс да получите отлична работа, или, удържайте безусловна победа над съперници и конкуренти, да затвърдите своите позиции на сегашното си място. Имайте предвид, че сега звездите очакват от Вас действия, и няма да имате време за размисли и съмнения. Много е важно, да не забравяте и за почивката: денят ще бъде доста наситен, и Вие съвършено ще останете без сили, ако не попълните запасите си от енергия. Избягвайте неприятните разговори., които днес ще Ви действат особено угнетяващо.

Лъв

При Лъвовете е възможно не всичко да бъде наред с вътрешната нагласа, а това днес има опасност сериозно да развали не само Вашето настроение, а и това на Вашите близки. Както винаги ще Ви помогнат семейството и хората от близкото Ви обкръжение. Половинката в семейството ще Ви окуражи, поставяйки пред Вас един съвършено нов проблем, а вечерта сякаш всичко ще вземе с ръка!

Дева

Девите трябва да бъдат готови за разочарования от личен характер. За съжаление този ден ще донесе на представителите на знака не съвсем приятни новости. Освен това по никакъв начин няма да можете да се оправите и със собствените си желания – изглежда , че те противоречат на тези жизнени принципи, които винаги сте се стремили да следвате. В резултат на това целият ден ще се превърне в последователно преодоляване на противоречие: отначало – вътрешни, а след това – отнасящи се до отношенията с обкръжаващия свят. Ще Ви стане значително по-лесно, ако престанете да искате невъзможното от себе си и околните.

Везни

Използвайте деня, за да направите нужните обобщения, и да доведете до край всички отдавна започнати неща. Не си заслужава да се захващате с нещо ново, особено ако нямате надежден помощник. Проблема е в това, че днес ще Ви е особено трудно да оцените обема на работата и, надценявайки своите сили, ще се ангажирате с неща, с които след това трудно ще можете да се справите. С промените от лично естество също не трябва да бързате: последствията им ще са не съвсем такива, каквито очаквате. Накратко: това не е онзи ден, в който трябва да проявите решителност и инициатива, и затова по-добре стойте в сянка.

Скорпион

Причини за безпокойство има, но те не са така сериозни, както Ви се струва сега. Колкото се може по-рано си набележете цел, и се придържайте към собствен график. Изключително полезна е самодисциплината: именно тя ще помогне да избегнете хаоса, излишната суета и неразбориите. Решаването на голяма част от семейните проблеми ще легне на Ваш гръб. Постарайте се да вземете под внимание интересите на всички, дори това да изисква от Вас определени жертви. Само искрената грижа в полза на другите , може да Ви помогне да се справите с влиянието на негативните тенденции в личните отношения.

Стрелец

През този ден ще Ви е особено трудно да се справите със своите проблеми самостоятелно и затова помощта на Вашия любим човек ще Ви бъде просто необходима. Това обаче ще е така само в случай, че и се доверявате изцяло и напълно. Ако имате дори и най- малки съмнения, не трябва и да започвате…

Козирог

Днешния ден ще Ви донесе напрежение в отношенията със семейството. Те могат да бъдат недоволни от Вашето отношение. Вероятни са разправии и конфликти. Отношенията с началника в работата също ще донесат проблеми. Действията Ви ще се обсъждат и взетите решения може да не са във Ваша полза. Вечерта е благоприятна за срещи и обсъждания. Може да имате парични постъпления. Интелектуалната работа ще Ви дойде добре.

Водолей

От време на време Вселената се намесва, взема важни решения и ни кара да завием на ляво, макарт и да сме твърдо уверени, че правилната посока е на дясно. Това е само един от случаите, а като се има предвид Вашата чувствителност, Вие ще го разберете веднага щом отворите очи. Но всичко ще Ви се изясни съвсем скоро и където съвсем не предполагате, когато се срещнете и поговорите с човек, който незабавно Ще Ви предразположи към себе си. Просто Ви е съдено да се срещнете.

Риби

През този ден практическата страна на нещата ще има твърде малко значение, а най-важният критерий ще е естетическия или духовния. Виртуалният свят може да Ви се стори много по-красив и привлекателен от суровата действителност. Каквото и да става , запазете спокойствие. То ще Ви бъде изключително необходимо. Далеч не всичко днес ще върви по направеният от Вас предварителен план, но ако започнете да се дразните по този повод, от това няма да се получи нищо добро. Но както е казвал Карлсон: „Спокойствие, само спокойствие“.

предишна статияЖена с две утроби роди два пъти през месец
следваща статияПроменливо време днес, но температурите остават същите