зодиак

Овен
Много противоречив ден. Успехи и неприятности непрекъснато ще се сменят и това много ще Ви дразни. Ще Ви харесват съвсем не всички събития през този ден, но усилията Ви да промените ситуацията ще бъдат напразни. Постарайте се да се помирите и да не създавате нови проблеми в добавка на вече съществуващите. Много голяма е вероятността за поява на професионални трудности, с които ще се наложи да се справяте самостоятелно. Подкрепата на близките няма да е пълна и далеч не всякога ще Ви разбират правилно, но като цяло отношенията Ви ще са спокойни.

 

Телец

Ако има нещо, до което упорито се опитвате да се доберете на работата си, днес има голяма вероятност най на края да видите прогрес в това направление. Разбира се, няма никаква гаранция, че всичко ще тръгне така, както би Ви се искало, но при такива неща никога не може да има гаранция за всичко. Но пък точно това прави очакването така завладяващо: никога не знаеш, какво може да очакващ в следващия момент.Така че раздвижете пръсти, изпратете необходимите електронни съобщения и чакайте, за да видите какво ще стане. Възможно е да се наложи и да позвъните на някое и друго място.

Близнаци

Емоциите Ви преживяват упадък, а ситуацията става все по-сложна, задълбочаваща се, и до някаква степен драматична. Но как бихте се чувствали и Вие, ако някой прекалено много Ви притиска, за да измъкне от Вас поне някоя дума за нещо, а Вие отлично знаете, че това няма да стане? От друга страна сега е много лесно човек да Ви предразположи на разговор. Ако попаднете на подходящите слушатели, най-доброто решение е да говорите. Разкажете за това, което Ви вълнува.

Рак

Това е ден на приятно неформално общуване. Не се отказвайте от поканите за празненство по случай рожден ден , годишнина от празник или някакво друго тържество. Ще прекарате времето си добре, ако се окажете в компанията на почти непознати хора. Освен това този ден денят е изключително подходящ за среще с родителите на Вашата „половинка” и съвсем няма да е трудно да намерите общ език . Ако планирате да се занимавате с някаква работа, имайте предвид , че успешното им завършване не зависи само от положените старания от Ваша страна, но и от стечението на обстоятелствата. Ако в нещо не Ви върви, просто превключете на друго занимание.

Лъв

Във всеки момент може да се сблъскате с нов, вълнуващ и интересен човек, и то – при необичайни обстоятелства. Веднага ще го познаете по загадъчната усмивка, защото и Вие се усмихвате така. Щом очите Ви се срещнат, и двамата ще имате чувството, че се познавате от поне сто години. И нека не Ви е чудно, ако всичко завърши с чудесен разговор за реинкарнацията.

Дева

Днес ще Ви бъде доста трудно да вземете някакво решение, което ще окаже определено влояние на съдбата, настроението и възможното щастие на Вашия любим човекСамо че Вие и сами знаете за необходимостта за такова решение, и нищо няма да може да направите.

Везни

Не е задължително постоянно да полагате усилия, за да може всичко в живота Ви да се подрежда добре. Затова ако искате да задълбочите личните си отношения или да разширите деловите, не е задължително ежесекундно да работите, без нито са миг да не скръствате ръце. Днес е много важно да установите равновесие между необходимостта и по-нататък да полагате усилия , и необходимостта да почивате. Не е нужно да работите и в обедната почивка, защото няма нищо, което да не бъде отложено поне за известно време.

Скорпион

Ограничете деловата си активност. Склонни сте да поемате отговорност за всичко, което става около Вас, но от това няма никаква нужда. Нищо от онова, което сте видели през последно време, не трябва да Ви разстройва. По пътя, по който сега вървите, има няколко обрата, за които трябва да бъдете готови. Ситуацията е много по-добра, отколкото Ви се струва, та затова – от къде са тези мрачни мисли? Избавете се от тях с голяма доза здравословен хумор и ще можете отново да се окажете на верния път с много по-позитивно настроение. Много по-близо сте до целта, отколкото си мислите. Дерзайте!

Стрелец

Постарайте се да се съсредоточите още от сутринта, и блестящо ще се справите с удивително количество дребни задачи. Надвечер ще изгаряте от желание да намерите някой по-високоинтелектуален стимул. Това съвсем не значи, че избора Ви трябва да се ограничи до документалното кино, например. И ако някой Ви предложи, да направите случаен избор, кажете „да”…

Козирог

Занимавате се с работата си по своя съзнателен и дисциплиниран маниер и в този момент Вашата изчерпателност и прагматичност само растат . Честно казано Вие сте толкова старателни, че работейки без почивка, лесно можете да пропуснете възможността за приятно общуване – разбира се, в романтичен смисъл. От време на време се откъсвайте от работата и проектите, за да оцените и хората, които Ви обкръжават.

Водолей

Днес може да възникне спор между Вашия любим човек и Ваш приятел, а точно Вие ще се наложи да решавате техните проблеми. Това не е най-приятното, интересно и завладяващо занимания, но друг изход за момента просто няма да имате: ще се наложи да се примирите, да се стегнете и да поиграете на гръмоотвод.

Риби

В опитите си да внесете яснота в междуличностните отношения, Вие сте направили две крачки напред и една назад. Но дори само факта за някакво движение, вече е добър знак. Вашата интуиция се опитва да Ви подскаже, как да действате днес сутринта. Възможно е да е уместен мекия и внимателен стил на общуване. По-късно през деня трябва да проявите предпазливост, тъй като всички, включително и Вие, сте склонни към излишна чувствителност.

предишна статияПротеиновите барове: плюсове и минуси
следваща статияПочивката ни свършва със слънчево време и леки превалявния над планините