Начало Водещи Нов скандал в Холивуд: Брет Ратнър се оттегля от „Уорнър брадърс” след...

Нов скандал в Холивуд: Брет Ратнър се оттегля от „Уорнър брадърс” след сексскандал

1541
Бред Ратнър

Американският режисьор и продуцент Брет Ратнър се оттегля от кинокомпанията „Уорнър брадърс ентъртейнмънт”, след като шест жени го обвиниха в сексуално посегателство.

„В светлината на отправените обвинения, аз избират по своя воля да се оттегля от всички проекти, свързани с „Уорнър брадърс ентъртейнмънт. Не бих желал да оказвам какъвто и да било негативно влияние върху студиото, докато личните ми дела не бъдат разрешени”, заяви Ратнър в изявление, публикувано от „Холивуд рипортър”.

По-късно обаче от компанията обявиха, че договорът на Ратнър няма да бъде подновен. Освен това режисьорът ще загуби и офисите си към „РатПак Интъртейнмънт”, които той бе наел на територията на студиото.

Оливия Мън
на снимката: Оливия Мън

Припомняме, че в сряда „Лос Анджелис Таймс” разкриха, че шест жени от киноиндустрията са повдигнали обвинения срещу режисьора в сексуално посегателство и непристойно поведение.

По думите на жените, сред които и актрисите Наташа Хенстридж и Оливия Мън, инцидентите са се случвали не само на филмовата площадка, но и в домовете им и по събития.

Бред Ратнър
на снимката: Бред Ратнър, Наташа Хенстридж и Оливия Мън

Брет Ратнър е режисьор на световноизвестни филми като „Час Пик”, „След залеза” и „Х-Мен: Последната битка”.

предишна статияНебостъргач за 5,15 млрд. долара бе продаден в Китай
следваща статияГригор преодоля препятствието Гаске