Меган Маркъл
На снимката: Меган Маркъл

Макар че скоро трябва да роди първото си дете, Меган Маркъл може да бъде разочарована, когато научи, че няма да може сама да избере името на бъдещото кралско бебе. Херцогинята от Съсекс ще трябва първо да го провери.

Пристигането на новото кралско бебе предстои! Бременна от осем месеца, Меган Маркъл се очаква да роди първото си дете в края на април. Но има няколко индикации, че раждането може да се случи по-рано от очакваното. 37-годишната херцогиня току-що е излязла в „отпуск по майчинство“! Прекъсването на кралските ѝ задължения трябва да продължи до следващия октомври. Друг интригуващ елемент е, че майката на бившата актриса Дория Рагланд, е планирала много скоро да пристигне в Лондон. Инициатива, която за мнозина означава, че раждането на бебето на Меган и Хари е по-близо, отколкото изглежда.

Но на няколко седмици или дни от събитието един въпрос особено има значение за херцогинята на Съсекс: какво име ще даде на първото си дете? Ако букмейкърите вече са дали прогнозите си – за Пади Поуер изглежда по-скоро Артър, ако е момче, и Виктория – ако е момиче – Меган Маркъл за момента не е посочила никакви признаци какво ще е името. Но съпругата на принц Хари ще трябва да разговаря с обкръжението си, както твърди в. „Сън“, тя ще трябва да се консултира и с кралица Елизабет II!

Въпреки че херцогът и херцогинята от Съсекс ще имат последната дума относно името на бъдещото си малко дете, протоколът изисква 92-годишният суверен да бъде предварително консултиран. Кралицата също решава за титлата, която ще се даде на кралското бебе, и която ще трябва да бъде одобрена по време на „неформален разговор“. Задължение, което може да не се хареса на Меган Маркъл. Тя, която вече е планирала да се премести с принц Хари във Фрагмор Котидж, току-що получи разрешение да открие свой собствен офис в Бъкингамския дворец. И все пак, за първото име на първото си дете тя няма да избегне контрола върху това, което е норма в Обединеното кралство и Британската общност от 67 години.

предишна статияОткриха най-голямата солна пещера в света
следваща статияОткриха как комарите ни надушват