хороскоп
хороскоп

Овен
Днес за Вас ще се грижат много красиво и трогателно, при това демонстрирайки изключителна нежност към Вашата особа. Постарайте се да се отплатит на любимия човек за тези действия с изключителна взаимност, искрена радост и топли чувства.

Телец

Не давайте възможност на тези, които Ви заобикалят да „ изключат” двигателя, ако Вие имате друго виждане по въпроса. Днес в хода на събитията ше станат неочаквани промени, които не може да не Ви засегнат. Най-вероятно ще Ви се прибавят нови грижи и ангажименти , и остава да се надявате, че ще бъдат приятни. Отгоре на всичко Вашият любим човек ще откаже да Ви сподели някаква своя тайна, защото ще се бои да не се разприказвате, или ще реши, че това не Ви засяга. Не се вълнувайте – ще раберете всичко малко по- късно! Продължавайте да вървите напред!

Близнаци

Склонни сте към прибързани съждения и несговорчивост, а това може да стане причина за сериозни проблеми в личния Ви живот. Да се разбират с Вас ще могат смо изключително търпеливите и отстъпчиви хора, но и от тях ще бъдете недоволни. Опитайте се да въведете ред във финансовите си работи. Може да се занимавате с дългосрочно планиране на личния и семеен бюджет. Денят е подходящ за разходки , за занимания със спорт на чист въздух, и въобще за активен отдих. Може да не се страхувате от скука – сами знаете, че с удоволствие приемате развлечения за себе си и за приятели.

Рак

Точно може да се каже, че Ви предстои един напрегнат ден. За съжаление , ще се изясни, че не само собствените си очаквания не сте оправдали, а и сте разочаровали и подвели хора, които са разчитали на Вас. И колкото и да са много недоволните забележки по Ваш адрес, те не могат да бъдат сравнени по никакъв начин с критиката, която сами си правите. Всъщност, и на близките си няма да може да разчитате, защото и те ще бързат да Ви покажат допуснатите грешки. Само че не си мислете, че съвсем никой не Ви разбира! Привечер ще се появят хора, които ще се окажат Ваши съмишленици, и най на края ще въздъхнете с облекчение.

Лъв

Не си заслужава днес да проверявате днес чувствата на своя любим човек. Може да се увлечете и случайно да го обидите. Ако това все пак се случи, трябва да пуснете в ход тежката артилерия и да докажете в отговор своята любов. Ще Ви простят, но обидата ще остане.

Дева

Днес на Вашия любим човек няма да е лесно да разбере, защо у околните се оформя точно такова отношение към него. А Вие, като човек страничен и заинтересуван, ще трябва да успеете да му обясните всичко, и то максимално достъпно, коректно и не много обидно.

Везни

Използвайте деня, за да направите нужните обобщения, и да доведете до край всички отдавна започнати неща. Не си заслужава да се захващате с нещо ново, особено ако нямате надежден помощник. Проблема е в това, че днес ще Ви е особено трудно да оцените обема на работата и, надценявайки своите сили, ще се ангажирате с неща, с които след това трудно ще можете да се справите. С промените от лично естество също не трябва да бързате: последствията им ще са не съвсем такива, каквито очаквате. Накратко: това не е онзи ден, в който трябва да проявите решителност и инициатива, и затова по-добре стойте в сянка.

Скорпион

Препоръката на звездите за този ден е, да прекарате вечерта заедно със своя любим човек, занимавайки се със някаква спортна или хазартна игра. Подходящо е всичко: от големия тенис до редене на пасианси, или от шахмат до футбол. Важното е, заедно да се уморите физически и психически, за да можете заедно и да си починете.

Стрелец

Не решавайте днес всичко, вместо своя любим човек. Той е в състояние и самостоятелно да вземе решение, а отгоре на това може да го направи по оригинален и неочакван от Вас начин. Използвайте още един шанс, за да опознаете по-добре своята втора половинка!

Козирог

В последните няколко дни сте успявали за шест часа да правите по толкова много, колкото другите хора са правили за няколко дни. И макар че сте били заети, отлично сте се справяли със своята работа. Затова е дошло време да си отдъхнете, а и да си позволите малко развлечения, не е ли така? Вие много добре знаете това. Сложете край и поглезете себе си и своите близки. Може да започнете с гореща вана и масаж. Но не забравяйте за свещите!

Водолей

Днес ще влезете в безцелна полемика с Вашия любим човек, който, по общото мнение, няма да можете да оборите, колкото и да Ви се иска това. Просто ще ви се иска да жонглирате сдумите и да си ги прехвърляте като топка. А и важното е не победата в спора, а самото участие!

Риби

Предстои Ви един успешен ден, но само ако сте готови не само да изслушате, но и да анализирате критиката по свой адрес. На практика сега можете да направите големи промени в живота си, а как именно да ги направите, ще Ви подскажат хората, които са осведомени за слабостите и забелязват не само тях, но и Вашите грешки. Не е време да проявявате инициатива в личните отношения! Ако действате прекалено енергично, това не само че ще уплаши близките Ви, но и няма да забележите откриващите се интересни възможности. Потърсете в себе си склонността към съзерцание, и и дайте воля.

предишна статияНормално ли е да се будим през нощта?
следваща статияЗначителна облачност и по-ниски температури днес