зодиак

Овен
Срещите и запознанствата през този ден могат да изиграят важна роля във Вашия живот. Много от представителите на знака днес ще се сблъскат с романтични увлечения, а някои ще се влюбят съвсем сериозно, и то от пръв поглед. Наистина, днес интуицията Ви е мълчалива и даже ще се скъпи да Ви подскаже макар и съвсем малко, така че рискът да започнете неподходящи отношения е доста голям. Денят е не лош за пътуване, но е най-добре да не го правите без придружител. Даже и най-мълчаливия, затворен и недружелюбен спътник е по-добър от никакъв. Парите си харчете пресметливо – съществува риск да направите необмислени и ненужни покупки.

Телец

Може да не започнете с нужния ентусиазъм сутринта, но с напредването на деня, настроението ви ще се повиши. Днес дори може да имате неочакван късмет, което силно ще ви изненада.

Близнаци

Замисляте да отидете някъде? С компания? Какво пък, сега е най-подходящото време да започнете да си правите планове! Настроени сте да се съсредоточите върху отношенията със своя партньор и да действате неспирно, за да можете и двамата да се чувствате чудесно. Ако и двамата може да си вземете отпуск,вероятно би трябвало да се възползвате от това. Ако нямате тази възможност, възприемайте всичко като отсрочен отпуск и като нещо прекрасно, което ви очаква…

Рак

Объркали сте някого с някой друг, или просто сега виждате познат човек в нова светлина? Поиграйте си на дететктив и се потопете в миналото. В света на неотдавнашното поведение на обкръжаващите Ви хора, , не можете повече да си затваряте очите за някои постъпки. Възможно е това да е просто част от една цяла картина! Сега, когато в ръцете Ви са всички доказателства, , трябва да решите какво да правите след това. Доверете се на своята интуиция.

Лъв

Много нетипично за Вас – да си останете в къщи, вместо да отидете да се веселите в голяма компания! Само че нес много ще Ви се иска, да бъдете двамата с любимия човек, а целия останал свят да остане зад вратата. Няма и нужда да се каже, че на никого не бихте позволили да Ви отклони от това занимание. А и нима се е случвало, да позволите някой да Ви убеди или да Ви отклони лесно в или от нещо? Достатъчно е, само меко да кажете „не”.

Дева

Днес Ви предстои да вземете много важно решение. Затова преди да отговорите с „да” или „не”, посъветвайте се с тези, на които имате доверие. Погледнете на ситуацията с техния свеж и безстрастен поглед. Това не само ще Ви позволи да избегнете грешките, но и ще Ви сближи с Вашите роднини и близки.

Везни

Ако употребите всичката си енергия, за да ощастливите обкръжаващите , няма да Ви остане нищо, с което да ощастливите себе си, а това е грешка. Затова днес съберете сили за решаване на собствените си задачи и проблеми. Не се страхувайте, че околните Ви сочат като егоист. В края на крайщата няма нищо лошо в това, ако от време на време поставяте начело на списъка с приоритетите самите себе си. Поддържайте за себе си репутацията на човек с безупречни маниери, но не забравяйте и да се отнасяте към себе си с нужното уважение.

Скорпион

Този ден е благоприятен за съвместни разходки в гората или парка. За никъде не трябва да бързате: на-добре забравете за проблемите и макар един час посветете на своята половинка, на вашата любов, на чистия въздух и на природата. Всеки човек има право на отдих и на щастие.

Стрелец

През този ден не трябва да очаквате нищо особено : ключовата му характеристика е „стабилност”. Ще се развиват по-рано набелязани тенденции, може да продължи работата по започнати проекти, а даже и да се стигне до тяхното завършване. Но за сметка на това с реализацията на нови идеи е по-добре да се почака. Близките Ви днес ще са щедри на критични забележки и то даже по отношение на Ваши идеи, които до неотдавна са одобрявали. Това ще Ви озадачи и обиди, но още до вечерта взаимното разбиране ще се възстанови.

Козирог

Ако работите по своя прецизно съставен план, днес всичко ще се подрежда просто отлично. А и всички препятствия , с които ще се сблъскате, ще се окажат незначитекни – също както покритото с буреносни облаци небе в деня на сватбата става ясно-синьо, веднага щом булката се покаже на прага. Единственият вариант, при който вятърът може да Ви раздуха перата е, ако Вие му дадете възможност. Не позволявайте това да се случи! Нищо не може да се знае с пълна сигурност, преди то да се случи, и затова насочете своята енергия , за да видите, какво може да получите от живота.

Водолей

Как се обръщате към Вашия любим човек? Няколко нежни думи , и навярно това е всичко?… А всъщност от името на Вашия любим човек може да измислите толкова много ласкави призводни! За Вас е най-подходящия ден за експерименти от подобен род. Опитайте!

Риби

Днес ще се наложи да решавате всички свои проблеми по реда на постъпването им. Това означава, че ще се наложи да взимате верни решения, и то без ничия подръжка. Но в крайна сметка всичко трябва да се получи, а Вашият любим човек ще бъде повече от доволен от резултатите.

предишна статияПредимно слънчево и значително топло време днес
следваща статияКакво би станало ако ядем храна с плесен