Хороскоп

Овен
Ще успеете да реализирате една от най-смелите свои идеи, ако малко поотстъпите пред създадените традиции. Тук главното е, да не прекалявате; ако малко се увлечете, незабавно ще Ви обявят за нарушител, разрушител и виновник за кой-знае още какво. Съвсем не би било лошо, да се образува временен съюз с човек, който е настроен приятелски към Вас, и който не е обременен с дипломатически таланти. Неговите способности да води преговори, заедно с Вашата енергия и жизнена сила, ще образуват коктейл, под името „Непобедимите”. Денят се характеризира с много висок жизнен потенциал – толкова висок, че въпросът за мирното направление, в което бихте искали да насочите своите сили, става първостепенен.

Телец

Можете да изживеете живота си само по един начин – като постъпвате правилно. Спазвате правилата, довършвате всичко, с което се заемете и уважавате всяка изпречила се на пътя Ви персона точно толкова, колкото заслужава. По тази причина когато получите новини за нещо, на което толкова много сте разчитали, че даже сте се страхували да го споменете на глас, не трябва да се учудвате. Заслужили сте го и затова се наслаждавайте.

Близнаци

За да стане сътрудничеството Ви с другите хора по-плодотворно, поемете грижата за финансовата страна на съвместния Ви живот (или дейност). Това се отнася и до въпросите , свързани с осигуряване на комфорт, храна, бизнес и пазене на тайна. Освен това отстъпете ролята на идеолог, наставник и явен лидер. Таква или подобна разстановка на силите ще Ви даде възможност да се чувствате в безопасност. Трябва да постигнете яснота в съпружеските отношения, особено ако ви свързава отговорност към общи деца.

Рак

Смятате, че тайните са хубави само с едно – с тяхното разкриване. Направо обожавате да ги разкривате, особено ако истината, която с Ваша помощ изплува на повърхността, оказва сериозно положително отношение на хода на събитията, имащи отношение към нея. Именно това и става в дадения момент, а на Вас Ви е абсолютно безразлично, дали сте въвлечени в ситуацията пряко или косвено.

Лъв

Настроението Ви днес ще бъде много язвително и ехидно, което по своеобразен начин ще се отрази на Вашия личен живот. На Вашия любим човек ще бъде доста трудно да хване вълната на настроението Ви, но ако все пак успее, вечерта ще бъде незабравима.

Дева

Денят ще е дискомфортен и напрегнат. Ще Ви бъде трудно да се разберете с околните и неочаквано ще си дадете сметка, че близките не споделят Вашите възгледи и съвсем нямат намерение, да търсят компромисно решение. Не се отчайвайте! Да се договорите и да постигнете до едно мнение, е въпрос на малко изчакване. Сега е нужно да запазите мира и да избягвате конфликтите. Може да започнете да се съмнявате в себе си, а в последствие и да се откажете от много позитивни идеи, които изглеждат трудни за реализация. Към всяко решение през този ден се отнасяйте спокойно и не го считайте за окончателно: скоро ще промените мнението си.

Везни

Много комфортен за Вас ще бъде ритъма на този ден: за никъде няма да бързате, а ще успявате във всичко, с което се захванете и дори няма да чувствате умора. Не трябва да се страхувате от сложни неща: днес ще се справите с тях отлично, дори и никой да не Ви дойес на помощ(което, за съжаление, е твърде вероятно). Ще трябва да вземете решение, от което ще зависят по-нататъшните отношения с важен за Вас човек. Спокойно анализирайте ситуацията, тъй като имате необходимата информация, и ще имате възможност да постъпите правилно.

Скорпион

Дори и в целия свят да се чудят, как да излязат и да се разходят, ясно е, че Вие не споделяте тяхното желание. Собственият Ви дом и компанията на необходимия човек, заедно с всички атрибути, нужни за хубава вечер, ще Ви устроят напълно. Освен това имате нещо, което искате да споделите, но само с много близки хора. Заедно със своя любим човек или с верен приятел, ще прекарате прекрасно вечерта. А и те искат да узнаят, какво все още криете…

Стрелец

Днес някой може да се опита публично да Ви предизвика за отговор. Това може да стане както в малка компания, така и пред стотици хора, но те е по-добре да проявят предпазливост. Май ще им се наложи да съжалят, че този разговор въобще се е състоял. Вие не бихте се поколебали, да си припомните всеки неприятен инцидент, станал по вина на Вашите противници, а това е само началото!

Козирог

Много благоприятен ден за общуване. Днес с обкръжаващите може да говорите буквално за всичко, което Ви мине през главата – ще Ви разберат правилно. Личният Ви живот се променя към по-добро. Ако сте самотни, ще имате възможност за интересни запознанства. Денят е много подходящ за посещение на светски мероприятия.Ако си останете у дома, няма да скучаете. Весела комедия, мажорна музика или книга с щастлив финал ще помогнат за създаване на добро настроение. Звездите са на Ваша страна.

Водолей

Бъдете пределно внимателни и предпазливи във всичко, което правите. Ако изведнъж направите грешка, то непременно ще я забележат и сурово ще Ви накажат. Възможни са проблеми при оформяне на документи, попълване на бланки, както и извършване на парични и безналични плащания. За Водолеите-бизнесмени могат да възникнат трудности с държавните организации, а и проблеми от юридически характер. В личната сфера Вашите пропуски също се забелязват, но към тях ще се отнесат твърде снизходително. Ако неотдавна сте се провинили пред някой от близките си, извинете се сега – навярно ще Ви простят.

Риби

Това е ден, в който може да постъпите така, както искате – да отложите работата и посветите максимум време на развлечения и приятни занимания. Жизненият Ви тонус е много висок , изпълнени сте с енергия и всяко натоварване ще понесете леко. Единственото неприятно за този ден са големите разходи, но за тях просто няма да съжалявате. Възползвайте се от възможността да посетите необичайни места и да разширите своя кръгозор. В сферата на романтичната привързаност имате силни позитивни тенденции.

предишна статияЕдна от зодиите да очаква значителни разходи
следваща статияПредимно слънчево време ни очаква днес