зодиак зодии

Овен
Няма никакви съмнения в това, че в кръга на възложените Ви задължения Вие се чувствате като риба във вода. Но има и такива дни като днешния, когато Ви обхваща ленност, и когато Ви се иска да се избавите от всички задължения наведнъж. Това е нормално, защото всеки човек от време на време се нуждае от „междучасие”. Просто днес не е такъв ден, в който можете всичко да захвърлите. Не предприемайте никакви резки действия. Свършете всичко, което е неотложно,а след това ще си отдъхнете, както трябва.

Телец

През целия ден ще бъдете склонни мислено да се обръщате към бъдещето и да се интересувате от него ( а е възможно даже да се опитате да го предскажете). Само че на това, как поотделно виждате своите и чужди перспективи, много ще влияе настроението Ви в момента. Не трябва да оставяте настрана забележките и мнението на приятели и близки роднини, както и тази от случайни източници – всичко е в състояние да повлияе на картината, която рисувате в себе си. Не е изключен интерес към необикновени и тайни явления, нямащи рационално обяснение.През целия ден ще бъдете склонни мислено да се обръщате към бъдещето и да се интересувате от него ( а е възможно даже да се опитате да го предскажете). Само че на това, как поотделно виждате своите и чужди перспективи, много ще влияе настроениоето Ви в момента. Не трябва да оставяте настрана забележките и мнението на приятели и близки роднини, както и тази от случайни източници – всичко е в състояние да повлияе на картината, която рисувате в себе си. Не е изключен интерес към необикновени и тайни явления, нямащи рационално обяснение.

Близнаци

Днес Ви предстоят значителни разходи. В по-голямата си част ще ги направите за своя любим човек, даже и да не Ви е молил за това и да е много против. Възможно е Вашето внимание да стане за него приятен сюрприз, а може би просто ще го накара да се усмихне.Не бъдете стиснати!

Рак

През този ден няма да Ви е лесно да оценявате резултатите от своите или чуждите постъпки. Възможно е да се наложи да се ръководите от указание с неясни и (или) разводнени инструкции, правила и критерии, не даващи възможност да се получи яснота по дадения въпрос. Не трябва да се занимавате с работа, която изисква точност. Бъдете внимателни в отношенията с брачните и делови партньори, защото ако по начало не са добри, и не са съвсем искрени, днес могат направо да Ви излъжат, или изкусно да Ви държат в неведение. Не са изключени приятни изненади, но те ще Ви се сторят малки и незначителни, и през цялото време ще искате повече и повече. Помнете, че е по-добре да упреквате в несправедливост съдбата, а не някой от близките си. Тя поне няма да се обиди!

Лъв

Може да разчитате на увеличение на доходите. Трябва да се замислите. Как да похарчите „излишните” пари/. Ако не се отнесете към този въпрос с необходимата сериозност, получените суми ще изчезнат по най-удивителен начин и в съвсем кратък срок. Денят е много подходящ за благоустройство на жилището, както ще успеете да създадете комфорт и уют с минимални разходи. Освен това е подходящ и за начало на съвместен живот с любимия човек. Влюбените, които заминат сега на романтично пътуване, ще прекарат времето си прекрасно.

Дева

Случайният интерес ще се развие в нещо съвършено различно, веднага щом го видите в съвсем различна светлина. Ако става дума за човек, повърхностните отношения могат да вземат неочакван обрат , и да станат по-дълбоки и значими. Ако това се отнася до работа или творчески проект, с истинска жар ще се потопите в интересуващата Ви тема. Вашата съсредоточеност ще Ви разкрие съвършено нови пътища за себеизява, за съществуването на които даже и не сте подозирали.

Везни

Планирайте за днешната вечер нещо особено, дори това да е в последния момент. Позвънете на старите приятели или на накой, който има за Вас голямо значение, или на някого, който в един прекрасен момент може да стане за Вас нещо повече от приятел. Поканете ги в някое заведение и там, в смях и закачки, прекарайте весело времето си. Ако искате, може да обсъдите въпроси, от които в последно време много Ви интересуват – нали за това са дадени приятелите на хората.

Скорпион

Може да бъдете уверени, че Ви предстои един успешен ден. Ще постигнете своето, от време на време умело лавирайки между Сцила и Харибда. Въпросът тук не опира в това, до колко Ви върви, а до проява на лични качества. Това значи, че имате всички основания да се гордеете със себе си. Вашите заслуги ще бъдат забелязани и може да се възползвате от случая, за да поискате повишение на заплатата. Вечерта е възможно да получите важно известие. Ще Ви се стори, че веднага трябва да вземете решение, но е по-добре да почакате до следващата сутрин. След като се успокоите, ще можете по-добре да видите скритите възможности и уловки.

Стрелец

Днес звездите не Ви препоръчват, да злоупотребявате с алкохола. Разбира се , чаша вино с хубава вечеря , съвсем не е проблем, но по възможност – не повече. На Вашия любим човек ще е неприятно да Ви гледа в подпийнало състояние, а още по- малко – да Ви целува.

Козирог

През този ден Вашия любим човек ще Ви се стори много слаб, безпомощен и несамостоятелен. А Вас това не само че няма да Ви умилява, а ще Ви вбесява. Впрочем, постарайте се да кажете за това на Вашата половинка веднага и без заобикалки, а не затваряйте злостта у себе си. Сдържаността не би Ви донесла нищо добро.

Водолей

Когато днес се сблъскате с проблемите на клиентите, ще се наложи да се заставите да проявите търпение, тъй като това едва ли ще Ви се удаде по естествен начин. Понякога се създава впечатление, че хората преднамерено се стремят да Ви изкарат от релси, но Вие просто не можете да си позволите, да им направите такъв подарък. Отстъпете и се престорете, че те разговарят сами със себе си. В края на крайщата всеки, които се опитва да Ви причини зло, всъщност причинява зло на собствения си живот, не е ли така? Най-добрата стратегия не е конфронтация, а съчувствие.

Риби

Днес Вашия любим човек ще направи нещо толкова неочаквано, че само ще можете да го гледате с огромни учудени очи. Звездите много искат да вярват, че упоменатото нещо ще бъде за Вас изключително приятно, радостно и удовлетворяващо.

предишна статияМаксималните температури днес достигат до 16°
следваща статияНастроението на една от зодиите днес ще е много язвително