мобилни залози

В днешно време ще открием, че абсолютно всичко се случва с помощта на мобилните телефони. Впрочем не е трудно да открием, че голяма част от потребителите са готови да пропуснат партнирането с бранд, ако същият не позволява по-добра работа през мобилна среда. Букмейкърите знаят това и често обръщат внимание на всички нови технологии, които присъстват на пазара, впрочем не е трудно да открием, че именно този бранд е един от възможно най-добрите инвеститори по отношение на модерни технологии и това по никакъв начин не трябва да ни изненадва.

Ще открием, че всички приложения за мобилни залози са обект на интерес от страна на анализаторите от Nostrabet, като именно те ни посочват лицензираните оператори, които разполагат с добре разработена мобилна платформа. Нека започнем с това, че днес най-вероятно всичко се случва през телефона.

От заплащането на битови сметки до забавлението, каквото са спортните прогнози. Впрочем нито един оператор не се вълнува на какво ще правите вашите прогнози, но след като броят мобилни телефони стана близо 3.6 милиарда, не е трудно да открием, че това е ниша, която трябва да се развива. В момента в страната имаме около 5 лицензирани бранда – някои все още очакват лиценз от Държавната комисия по хазарта, за да можем да говорим за брандове.

Нека започнем с факта, че оператори като Bwin, Bet365 и родният ефбет могат да се похвалят с много добри мобилни приложения, които да работят с широка гама от всички спортни пазари, всички необходими функционалности, както и наличието на опция за пряко предаване. С други думи, мобилният ни телефон се превръща в един добре разработен букмейкър, който очаква от нас по-сериозните изненади. Можем да открием повечето такива приложения в секцията на самия сайт, ако използваме телефон с операционната система на Google или в App Store-a на Apple.

Ако се чудите защо самите приложения не се намират в Google Play, има разумно обяснение. След като технологичният гигант изпълнява някои изисквания по законите на хазарта за Европа, както и се стреми да предпази аудиторията си, която между другото е значително млада, подобни приложения се допускат много трудно в платформата. Ето защо и самите брандове оставят опцията да се свалят директно от сайта, като в никакъв случай не трябва да се притесняваме, че биха могли да навредят на телефона ни. Те отново са сертифицирани от Google за сигурност, просто законодателството не им позволява да се намират там. Това е причината повечето оператори да избират точно този начин.

Последните два интересни и легални бранда в това отношение са Palms Bet и Winbet. Те са решили да пропуснат опцията за правене на мобилно приложение и имат разумно обяснение. Вместо да изискват от всеки клиент да използва малко по-съвременна версия на мобилните устройства, можем да открием, че голяма част от феновете предпочитат да се възползват от една друга и съвсем различна опция, която в това отношение е просто да потърсим сайта в мобилния си браузър. Самата платформа не се различава по никакъв начин и ни позволява да правим същите залози и да имаме достъп до същите функции, които в голяма степен използваме.

Анализаторите обаче посочват нещо много важно – всеки един истински почитател трябва да играе отговорно и разумно, да се забавлява и никога да не се опитва да побеждава букмейкърът. Първо той не е враг и второ – няма как да се случи, обикновено самите играчи се изправят едни срещу други, като бетинг платформата е просто медиаторът. Затова препоръчваме всичко да бъде забавление и нищо повече от това.

предишна статияВземането на контрастен душ е опасен за хората със сърдечни проблеми
следваща статияЕдна от зодиите ще я зарадва новост, свързана с финанси