Овен Днес за Вас ще се грижат много красиво и трогателно, при това демонстрирайки изключителна нежност към Вашата особа. Постарайте се да

Овен
Най-подходящото време да напомните за себе си на хора, с които се каните да имате работа през следващата година. Решаването на всички задачи ще изисква Вашето участие и затова колкото и да са надеждни Вашите помощници, няма да е изьлишно да проверите, до колко правлно изпълняват Вашите разпореждания. На много Овни – ръководители ще се наложи да се намесят в личните работи на подчинените. Ще получите неочаквани предложения и покани, което може да Ви принуди да промените своите планове . Не се страхувайте от смели и весели експерименти.

Телец

Денят изисква внимание и предпазливост: ако днес допуснете грешка, та макар и най-незначителната, вероятно ще бъде забелязана от човек, на чието мнение държите. Прибързаност е недопустима, а и ситуацията не го изисква. Сериозен проблем може да се окажат отношенията с родителите – много трудно ще стигнете до единно мнение, а за осъществяването на каквито и да било планове , ще се изисква невероятен запас от търпение и снизходителност.

Близнаци

Имате много изостанала работа и не е зле, до колкото е възможно, да се оправите с част от нея. През днешния ден отношенията Ви с любимия човек са непредсказуеми. Постарайте се, да се съсредоточите в своите чувства. Може би не би било зле да отидете заедно някъде на почивка. Малко сте преуморени и малко настинали, а това ще Ви донесе общо неразположение и меланхолия. Втората половина на деня е отлична за развлечения.

Рак

Днес разговорът с Вашия любим човек може да се окаже много тежък и няма да донесе удоволствие нито на Вас, нито на него.. Само че той е просто необходим, за да можете да приключите с всичко. А и да стигнете до едно важно и изгодно решение. Бъдете търпеливи и мъжествени.

Лъв

Утрото ще се ознаменува с определени успехи, но е за препоръчване да започнете да се занимавате с нова работа или задачи чак около обяд. През деня ще бъдете напълно готови да излезете пред всички. Не се учудвайте, ако имате чувството, че вместо сред обществото, сте излезли на циркова арена, изпълнена с разярени лъвове. Събитията през деня ще изискват от Вас не малка издръжливост, мъжество, а също и да следвате законите и работния план. Ако се опитате да минете само с оригиналност, нещата може да приключат с емоционално сътресение…

Дева

Днес трябва да вярвате в онова, което ще Ви каже Вашия любим човек, дори думите му да Ви се сторят изключително неправдоподобни. Постарайте се да приемете тези думи близко до сърцето си и да действате в съответствие с тях. За съжаление това просто ще се наложи.

Везни

Ще Ви зарадват новост, свързани с финанси: може да се окаже че ще узнаете, че в близко време заплатата Ви ще се увеличи. Ще Ви зарадва не само перспективата за увеличаване на паричните постъпления, но и факта, че Вашите старания и професионални качества най-сетне ще бъдат забелязани и оценени. Само че трябва и да си дадете сметка, че и задълженията ще станат повече. Ако мечтаете за промени в личния си живот, трябва внимателно да се огледате около себе си. Според звездите, редом с Вас ще се окаже много интересен човек и няма да се наложи да направите огромни усилия, за да завоювате неговото внимание.

Скорпион

Вие упорито не искате да видите това, което става направо пред очите Ви! Ситуацията се променя с всеки изминал ден , а се държите така, сякаш нещата са си по старому. Възможно е, това да е вид защитна реакция, но все пак е по-добре да направите анализ на ситуацията и да предприемете нещо. Иначе последствията може да се окажат печални.

Стрелец

Няма да можете днес да се радвате на продължителната компания на своя любим човек, тъй като той ще има множество други задачки – интересни и не съвсем; полезни, или съвършено безполезни (от Ваша гледна точка). Постарайте се да го разберете и да му простите предварително, защото Вашата обида, така или иначе, на нищо няма да повлияе.

Козирог

Днес на Вашия любим човек ще бъде достат трудно да се помири с това, че е завършил някакъв пореден етап от Вашите отношения.Опитайте се да го убедите, че скоро започва следващия, а той ще бъде много по- добър, по-ярък, топъл и интересен от предходния.

Водолей

Днес с учудване ще откриете, че Вашия любим човек всъщност е доста по- интересен от това, което Вие сте смятали. С него може да се поговори на най-неочаквани теми и да получите отговори на такива въпроси, на които въобще не сте и очаквали .

Риби

През този ден душата Ви ще жадува за творчество и творческа реализация, а и за благодарни зрители или слушатели, които всичко да оценят. В ролята на такъв може да влезе и Вашия любим човек, но ако плодовтете на Вашата фантазия не са му по вкуса, търпението му може и да не стигне за дълго време.

предишна статияКои са водещите приложения за мобилни залози в България?
следваща статияВремето днес: Предимно облачно, но горещо