Начало Водещи Много са вероятни успехи в професионалната дейност за една от зодиите, какво...

Много са вероятни успехи в професионалната дейност за една от зодиите, какво да очакват другите в неделя?

1933
Хороскоп

Овен 
Днес се вслушвайте по- внимателно в думите на своите приятели. Те ще Ви кажат нещо важно. Макар че има и други начини за получаване на информация, не е зле да не ги пренебрегвате! Подгответе се за сцена на ревност от Вашия любим човек. Май разправиите ще са неизбежни…

Телец

През този ден звездите препоръчват да получите пълно удоволствие от живота, да се отпуснете и просто да плувате по течението. То ще Ви отнесе в правилното направление. Много е важно това течение да изнесе на същото място и Вашия любим човек, защото ще е обидно да се окажете на различни брегове на една и съща река, и то – по чужда воля.

Близнаци

Очертава се един благоприятен ден за работа, а също и за всякакви неочаквани решения в областта на работата. На съвещанията през този ден може да предлагате най- нестандартните и странни идеи. Шанса, те да бъдат възприети отлично, е много голям. В бъдеще всички ще се вслушват във Вашето мнение при решаване на задачи от подобен род. Деловите срещи ще преминат прекрасно , а за романтичните вероятността за разбиране е голяма, но едва ли ще Ви остане време.

Рак

Представителите на Вашия знак от женски пол, днес буквално ще ги привлича купуването на украшения и всевъзможни женски дреболии. Само че не опустошавайте прекалено интензивно своето портмоне – лекомислено похарчените пари в скоро време ще се окажат нужни за много по-важни неща.

Лъв

Това е най-подходящото време за общуване с хора, които считате за свои съмишленици. Ако се намират далече от Вас, и непосредственото общуване с него е невъзможно, свържете се , използвайки за целта сотова или електронна поща. Това също е много подходящ момент за обяснения с партньорите. Сега техните амбиции, агресия и обострено самолюбие , отдтъпват място на хладнокръвното рационално мислене. Даже с враговете и конкурентите приятелските разговори може да се окажат много по-продуктивни от какъвто и да било диалози за повишен тон.

Дева

Дълбоко у Вас живее изкустен мотивационен оратор, който просто иска да се покаже. Имате идеи и вдъхновени съвети, които сте готови да споделите с всеки, който е готов да Ви изслуша, дори и сами да не осъзнавате това. Засегнете темата, която сте избягвали до този момент поради страх да не бъде погрешно разбрано онова, което мислите. Сега ще кажете възможно най-точните думи и неловкостта, от която сте се опасявали, ще се превърне за достойна за уважение честност.

Везни

Звездната конфигурация е такава, че предполага настройката Ви към отдох и изяснване на собствения Ви енергетичне потенциал. Използвайте деня, за да намерите в себе си нови сили. За това ще Ви помогнат специалните упражнения за отпускане, а също и събуждащите се творчески замисли. Отношенията с роднините ще се изменят в благоприятна посока. За много неща ще се наложи да направите компромис и да успокоите избухващите у Вас искри.

Скорпион

Този ден може да посветите на дейности и контакти, нямащи пряко отношение към Вашите главни цели. Няма да е излишно да въведете ред в своите финансови работи. Икономичността през това денонощие се явява едно от най-важните условия за безопасност, а също и за запазване на материалните ресурси. Възможност да се отдадете на удоволствия и да пръскате пари няма да имате, благодарение на представителите на по-възрастното поколение. Роля в това отношение може да имат роднините, семейните традиции, а дори и собствените Ви убеждения. Купувайте само онова, без което в дадения момент не сте в състояние да минете.

Стрелец

Вашите възможности и желания днес ще съвпадат във всичко, в това число и в личния живот. Така че може да се почувствате вълшебник, велик магьосник или каквото там си искате. Важното е, да използвате тези възможности в своя полза. Или в полза на Вашия любим човек – въпрос на избор…

Козирог

За Вас започва период на сериозно личностно израстване и самодисциплина. Всичко лошо, което сте имали в живота си, отива в небитието. Това е най-подходящото време да се избавите от всичко, което Ви безпокои, и няма никакъв смисъл да отлагате каквото и да било за после. Подобряване на здравето, увеличаване на банковата сметка, по-активен социален живот – всичко това е възможно, ако направите в тази посока няколко крачки. А Вие съвсем точно знаете, какво трябва да направите! Днес няма никакви шансове за неуспех!

Водолей

През този ден се доверявайте на себе си и на своите чувства. Ако те са в разрез с общественото мнение, можете, разбира се, да се вслушате с него, но да не го взимате много близко до сърцето си, защото не си заслужава. Вашата интуиция ще Ви покаже единствения правилен ход. Това се отнася за личния живот на първо място.

Риби

Много са вероятни успехи в професионалната дейност, като при това са свързани не само с постигането на някакви реални резултати, колкото с формирането на репутация на „човек, който е способен и знае много неща”. Не е трудно да се досетти човек, че точно такива хора имат възможност да се издигнат в кариерата. Постарайте се да направите нужното впечатление на точните хора, и скоро пред Вас ще се открият примамливи перспективи. От гледна точка на личните отношения денят ще се окаже доста сложен. Не бъдете прекалено настойчиви в споровете: понякога даже и готовността Ви да направите отстъпка, е достатъчна , за да се запази мира.

предишна статияМистерията с изчезването на Амелия Еърхарт е разгадана
следваща статияОчаква ни слънчева неделя – максималните температури ще стигнат до 22°