Овен
През този ден партньора или началника може да са в лошо настроение, поради което той (или тя) може и да не споделя Вашия оптимизъм и скептично да се отнасят към замислите Ви. Не е най-подходящото време за споделяне на нови предложения, да се изявявате пред широка аудитория, или да се отчитате пред началника си. Не се препоръчва встъпване в брак, изясняване на отношенията с родителите , да сключвате официални съглашения (особено дългосрочни), както и да водите преговори с юристи, адвокати, купувачи и застрахователни агенти. Ако общуването е неизбежно, дръжте се пределно коректно.

 

Телец

Днес звездите няма да покровителстват дейности, свързани с финансови въпроси и затова, ако Ви се наложи нещо много спешно, рискувате да допуснете грешка. Ако сутринта не сте били особено въодушевени от перспективата за ставане, старайте се през деня да не се напрягате. Звездите Ви съветват колкото се може по- скоро да приключите неотложната работа и да се избавите от това, което Ви дразни. След края на работния ден не си стойте у дома, а излезте сред хората – ще имате великолепния шанс да се запознаете с интересни хора, а защо не и със своето щастие. Не си взимайте работа за у дома – все- пак имате нужда и от почивка…

Близнаци

Няма да успеете да довършите работите, които, макар и да са били важни, не са успели да Ви увлекат. Няма кого да обвинявате- Вие сами сте захвърлили започнатото насред път, с надеждата, че всичко някак „автоматично” ще приключи. За Ваше съжаление, това не е станало, и днес трябва да се постараете, за да приключите и да се справите със ситуацията. За щастие, Вие сте достатъчно дейни и енергични, за да вземете необходимите мерки.Не би било зле, да намерите съмишленик и помощник измежду близките си хора. Най-важното, което би трябвало той да направи днес е, да Ви изслуша. След това нещата ще се наредят, а Вие ще се почувствате доста по-добре.

Рак

Изследвайте сега някаое непознато място извън дома си. Идете на дълга разходка, разходете се из градскоите квартали и направете собстевн маршрут на обиколка из района на местния университет . При избора на пътя трябва да се ръководите изключително от собственото си любопитство. Дълбоко вътре у Вас се крие ярко изразена способност да приемате и разбирате иновационните идеи и ако сега се нуждаете от нещо повече от всичко, това е притокът на нова информация. Трябва да направите така, че сърцето Ви да забие лудо, а душата Ви да танцува.

Лъв

Това е много благоприятен ден , позволяващ приятно да прекарате времето си в компанията на близки хора. Днес лесно се увличате от нови идеи и заразявате обкръжаващите със своя ентусиазъм. Приятелите внасят в живота Ви не малко позитивизъм. Наблюдавайте техните успехи за известно време, и нека те Ви вдъхновят за вълшебство в собствения живот. Може пък да имат отлични идеи, които евентуално биха Ви били в помощ. Затова се съберете с повече от своите амбициозни приятели и се поразровете из мозъците си. Неотдавнашно попълнение в семейството или дома ще се окаже обект на новата Ви привързаност.Сега е най-подходящото време да разширите своя способ на мислене за това, как и кого обичате .

Дева

Самота в тълпата – това е за Вас. Даже редом с любимия човек, ще се чувствате неразбрани и никому ненужни. Постарайте се по никакъв начин да не показвате настроението си пред своя любим човек, защото може да реши, че всичко е заради него, и да се разстрои. А , в интерес на истината, няма никаква вина.

Везни

Много комфортен за Вас ще бъде ритъма на този ден: за никъде няма да бързате, а ще успявате във всичко, с което се захванете и дори няма да чувствате умора. Не трябва да се страхувате от сложни неща: днес ще се справите с тях отлично, дори и никой да не Ви дойес на помощ(което, за съжаление, е твърде вероятно). Ще трябва да вземете решение, от което ще зависят по-нататъшните отношения с важен за Вас човек. Спокойно анализирайте ситуацията, тъй като имате необходимата информация, и ще имате възможност да постъпите правилно.

Скорпион

Никой не обича да страда, но понякога всички страдат. И даже може да се окаже полезно. Например, ако знаете, че трябва да пострадате за своето изкуство, краиера, отношения, и се окаже, че въпреки всичко заслужавате да го направите, отношенията наистина означават много за Вас. Знаенето на този факт може да усили Вашата целеустременост и видимо да увеличи вероятността, да получите желаното.

Стрелец

Никой по-добре от Вас не знае, какво е правилно и какво не е правилно от Ваша гледна точка. И ако Вашата половинка има претенции че зане това по-добре от Вас, нищо не пречи да я изслушате, а в крайна сметка последната дума оставите за себе си. . Животът си е Ваш, а и носите отговорност за още някого.

Козирог

Ще заставите всички заобикалящи, да Ви обърнат внимание. Днес целият свят е в ръцете Ви! Защо още не разбирате това? Ако Ви се струва, че нещо пречи или Ви ограничава, няма никой виновен за това, та по тази причина не трябва да обвинявате когото и да било. Сами контролирате собствения си живот, дори и в този момент въобще да не мислите, че е така. Започвайте да действате и покажете на какво сте способни, защото точно сега сте най-ярката звезда.

Водолей

На Вашия любим човек днес ще му бъдат необходими някои знания, коити преди време е почерпил от разговор с Вас. Затова се постарайте още от сутринта да обсъдите с него колкото се може повече въпроси, които могат да го заинтересуват: може и нещо свежичко да му влезе в употреба.

Риби

Денят ще бъде доста успешен, но няма да избегнете и някои досадни недоразумения. Вашата задача е, да запазите спокойствие и оптимизъм. Помнете, че даже грешките, допуснати днес, могат да Ви свършат добра работа, ако навреме ги анализирате и оправите. Днешният ден е много хубав от финансова гледна точка. Постарайте се, да не оставяте нищо недовършено. Дори и сами не бихте се чувствали добре, ако не „затворите” и последната страница. Ако пък се наложи да действате заедно с хора, които не са Ви приятни, постарайте се, да запазите спокойствие.

предишна статияБрус Спрингстийн продаде музиката си за 500 милиона долара
следваща статияПетков за РСМ: Българският интерес трябва да е защитен и надграден